Menu

Default visual titel

Default visual content

Default link

Vrolijk naar buiten, niemand naar binnen

Met het mooie lenteweer en de zomer in aantocht zijn we vaker buiten of onderweg. In de tussentijd laten we ons huis vaak onbeheerd achter. En het inbrekersgilde is daar blij mee. Een professioneel alarm- of camerasysteem van Feenstra werkt preventief en maakt het inbrekers een stuk lastiger. Bestel nu een alarm- of camerasysteem en betaal de eerste 3 maanden géén abonnementskosten. Hiermee bespaart u tot wel € 118,50!

Draadloos alarmsysteem

Wist u dat:

  • een inbreker gemiddeld 30 seconden nodig heeft om binnen te komen? 
  • met een professioneel & gecertificeerd alarmsysteem van Feenstra u buitenshuis volop onbezorgd kunt genieten.
  • al 10.000den tevreden Feenstra klanten u voor gingen.
  • u met de handige & gratis app het systeem op afstand kunt bedienen en met een camera kunt u zelfs op afstand meekijken.
  • u al een alarmsysteem heeft vanaf € 15,95 per maand.

Bestel nu een alarmsysteem en betaal de eerste 3 maanden géén abonnementskosten. Hiermee bespaart u tot wel € 118,50!

Alarmsysteem 3 maanden gratis

Camerasysteem

 

Geniet u tijdens het voorjaar buitenshuis van het mooie weer? Dan houden de Feenstra beveiligingscamera’s een oogje in het zeil, zowel binnen als buiten. Via de handige gratis app op uw smartphone of tablet kunt u altijd live meekijken en kunt u onbezorgd op pad.

Tijdelijk 3 maanden gratis uw huis beveiligd! Bestel nu camerabewaking en betaal de eerste 3 maanden géén abonnementskosten. Hiermee bespaart u tot wel € 109,50!

Camerabewaking 3 maanden gratis

Feenstra: al jarenlang ervaring in huisbeveiliging

Ongewensten gasten wilt u niet in huis. Met een huisbeveiligingssysteem waakt u over uw woning en familie.  Bij Feenstra kunt u kiezen uit diverse alarmsystemen of een camerasystemen: er is altijd een systeem wat bij uw thuissituatie past. Feenstra levert u een compleet beveiligingspakket welke u kunt uitbreiden tot 16 componenten. Zoals een rookmelder, afstandsbediening of glasbreukmelder. Een alarm- of camerasysteem wordt door een van onze vakmannen professioneel bij u geïnstalleerd.

Handig om te weten: kiest u voor een alarmsysteem met BORG-certificering? Dan krijgt u tot 15% korting op uw inboedelverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar.