Menu

Mijn vereniging aanmelden

Feenstra actie Mijn VerenigingElke vereniging waarvan Feenstra medewerkers of hun kinderen lid zijn, kunnen meedoen! De sportvereniging, de muziek- of toneelvereniging of een buurtvereniging met een kantine of eigen (sport)gebouw en waar uiteraard een installatie voor verwarming of ventilatie aanwezig is.

Feenstra vraagt geen “tegenprestatie”, maar laat dit aan jouw vereniging over. Wij stellen het op prijs als ons aanbod wordt ondersteund door het Feenstra logo te vermelden bijv.oorbeeld op de website, in de verenigingsnieuwsbrief, op de Facebookpagina, in de programmaboekjes, op het tv-scherm in de kantine of op andere uitingen die je vereniging daarvoor beschikbaar stelt.

Meld je vereniging aan voor een GRATIS serviceabonnement Service & Onderhoud voor één verwarmingsinstallatie of ventilatie-systeem. Je vereniging is dan verzekerd van:

. 2-jaarlijks onderhoud aan de verwarmingsinstallatie of het ventilatiesysteem
. Storing? Voor 10.00 uur gebeld, dezelfde dag geholpen!
. Onderhouds- en voorrijkosten zijn gedekt

* Kosten voor uurloon en materiaal zijn voor rekening van de vereniging in geval van reparaties.

Inspectie van de ketel

Feenstra doet vooraf een toestelinspectie om te controleren of het bestaande toestel in onderhoud genomen kan worden. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden. De inspectie vindt plaats binnen twee maanden nadat het abonnement is aangevraagd. Tijdens deze inspectie controleert onze monteur de huidige installatie. Ook controleert hij de werking ervan en voert hij onderhoud uit.

Hoe kun je de vereniging aanmelden?

Aanmelden gaat via de Feenstra medewerker die lid is van je vereniging. Als je van de Feenstra medewerker de flyer hebt ontvangen, geef haar/hem dan een seintje. De Feenstra collega maakt dan met jou een afspraak  en vult samen met jou het formulier in voor de aanvraag van een gratis serviceabonnement Service & Onderhoud. Feenstra regelt daarna alles automatisch.   

Is de Feenstra medewerker nog niet langs geweest?
Heb je nog geen Feenstra medewerker gezien en wil je de vereniging alvast aanmelden voor deze actie? Stuur dan een e-mail naar mijnvereniging@feenstra.com of bel met het Feenstra Customer Care Center, 088-8455 000.