Buitengevel isolatie

De huidige economische en politieke ontwikkelingen zorgen ervoor dat corporaties en leveranciers steeds inventiever worden. De druk op uw kasstromen, het uitstellen van investeringen en het verduurzamen van uw woningportefeuille is aan de orde van de dag. Uw bewoners verwachten wellicht een grootschalige renovatie waarbij het leefklimaat in en om de woningen meespelen. Feenstra is hier vroegtijdig op ingesprongen met de buitengevel renovatie.


Wanneer uw spouwmuur zich niet leent voor spouwmuurisolatie, dan is er nog een andere manier om uw woning van gevelisolatie te voorzien: buitengevelisolatie. Een buitengevel van de woning isoleren lijkt een ingrijpend project. Omdat echter alle werkzaamheden aan de buitengevel van de woning plaatsvinden, ondervindt de bewoner nagenoeg geen hinder van de werkzaamheden. Met een geïsoleerde buitengevel wordt direct op energiekosten bespaard en bijgedragen aan een beter klimaat door minder CO2 uitstoot.  De buitengevelisolatie zorgt ook direct voor een vernieuwd aangezicht in de wijk. Een concrete invulling om zowel de woningen te verduurzamen en het leefklimaat te verbeteren.

 

Feenstra heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gevelisolatiesystemen. Wist u dat Feenstra al meer dan 200.000 vierkante meter buitengevelisolatie in Nederland heeft aangebracht? Dat is niet zonder reden. Het succesvolle gevelisolatiesysteem dat wordt toegepast biedt een optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 

Alle werkzaamheden met betrekking tot na-isolatie, spouwmuur-, vloer-, bodem-, dak isolatie worden uitgevoerd door Isolatienet, onderdeel van Feenstra.

Verotec Panel Fassade

Feenstra werkt met het Verotec Panel Fassade systeem. Een beluchte voorgehangen gevelafwerking, die bestaat uit een robuuste bekleding, isolatie en aluminium onderconstructie. 

StoReno systeem

Voor de sanering van, zowel geïsoleerde als ongeïsoleerde, beschadigde gepleisterde gevels werkt Feenstra met het StoReno renovatiesysteem.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.