Menu

Remeha cv-ketels

Remeha ketelDe Nederlandse cv-ketelproducent Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. De ketels van Remeha staan bekend om hun hoge efficiënte en energiezuinige werking. Investeren in een cv-ketel van Remeha loont daardoor altijd.

verwarming button met 70 jaar logoFeenstra bestaat 70 jaar en trakteert 

Deze mijlpaal vieren we met € 50,- korting op een Remeha cv-ketel inclusief all-in service.

ACTIE Remeha cv-ketels

Remeha: vooraanstaand in innovatie en ontwikkeling

Om voorop te kunnen blijven lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en systemen, heeft Remeha het grootste cv-laboratorium van Nederland. Hier werken meer dan zeventig engineers aan de producten van morgen. De nadruk ligt daarbij op duurzame oplossingen om de prestaties van de producten verder te kunnen verbeteren. Zo ontwikkelde Remeha een slimme HRe-ketel die zowel warmte en warm water levert als groene stroom opwekt.

Remeha cv-ketels: duurzaam warm water en warmte

Remeha werkt daarnaast intensief aan oplossingen voor energiebesparing en de beperking van de CO2-uitstoot. Daarnaast gaat het ook om thema's als klimaatneutraal produceren, duurzaam inkopen en arbeidsomstandigheden.

Naar de Remeha cv-ketels

ArmandGummels over Remeha

‘Remeha levert compacte en geruisloze toestellen voor een goede prijs. Ze kennen weinig storingen en ik heb er prima ervaringen mee.’

Armand Gummels, monteur bij Feenstra

Remeha cv ketelRemeha Calenta

De Remeha Calenta serie combiketels zijn superzuinig en bieden altijd behaaglijke warmte en royaal warm water in uw woning. De Remeha Calenta cv-ketels zijn zo ontworpen dat ze compact zijn vormgegeven, stil hun werk te doen en krachtig qua warmwaterproductie. De ketel is voorzien van een geavanceerde modulerende pomp en door de innovatieve technologie is de Calenta serie uiterst betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk.

De Remeha Calenta serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Remeha Calenta 28C - CW 4
Remeha Calenta 40C - CW 5

Remeha Tzerra Plus

De Remeha Tzerra Plus heeft zuinige, comfortabele en compacte cv-ketels in haar serie. De Remeha Tzerra Plus bestaat uit combiketels waar u geen omkijken naar doordat de kans op storingen tot een absoluut minimum wordt beperkt. Door de zeer energiezuinige pomp verdienen de Remeha Tzerra Plus cv-ketel zich bovendien snel terug door fikse besparingen op uw energierekening.

De Remeha Tzerra Plus serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Remeha Tzerra M 24C Plus - CW 3
Remeha Tzerra M 28C Plus - CW 4
Remeha Tzerra M 39C Plus - CW 5

Remeha is al ruim tachtig jaar actief als verwarmingsspecialist

Van Reekum's Metaal Handel, zoals het Nederlandse bedrijf van oorsprong heet, begon omstreeks 1920 als fietsenwinkel en verkocht daarna stalen buizen en fittingen aan de verwarmingsindustrie. Begin jaren dertig zette Van Reekum de volgende stap en begon met de ontwikkeling van een gietijzeren cv-ketel voor antracietkolen.

In de jaren daarna ontwikkelde de onderneming zich tot een vooraanstaande producent van verwarmingssystemen en een van de topmerken voor HR-ketels. Tegenwoordig maakt Remeha deel uit van BDR Thermea, een van de grootste producenten op het gebied van verwarmingsapparatuur in Europa. De ontwikkeling en productie van cv-ketels gebeurt nog altijd in eigen huis in de hoofdvestiging in Apeldoorn.