Remeha cv-ketels

De Nederlandse cv-ketelproducent Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. De ketels van Remeha staan bekend om hun hoge efficiënte en energiezuinige werking. Investeren in een cv-ketel van Remeha loont daardoor altijd.

Remeha assortiment

Remeha cv ketel Feenstra

Remeha cv-ketel vervangen

Remeha heeft al miljoenen cv-ketels verkocht in Nederland. Efficiëntie, duurzaamheid en oplossingen die op de toekomst zijn gericht staan bij de productie hoog in het vaandel. Toe aan een nieuwe cv-ketel? Kies weer voor een Remeha ketel via de vervangingstool.

Remha ketel vervangen? Doe de check!

ArmandGummels over Remeha

‘Remeha levert compacte en geruisloze toestellen voor een goede prijs. Ze kennen weinig storingen en ik heb er prima ervaringen mee.’

Armand Gummels, monteur bij Feenstra

Remeha Tzerra Ace cv ketel

Remeha Tzerra Ace

De Remeha Tzerra Ace heeft zuinige, comfortabele en compacte cv-ketels in haar serie. De Remeha Tzerra Ace bestaat uit combiketels waar u geen omkijken naar doordat de kans op storingen tot een absoluut minimum wordt beperkt. Door de zeer energiezuinige pomp verdienen de Remeha Tzerra Ace cv-ketel zich bovendien snel terug door fikse besparingen op uw energierekening.

De Remeha Tzerra Ace serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Remeha Avanta

In Nederland zijn er ruim 1 miljoen Remeha Avanta cv-ketels verkocht. De Avanta serie bestaat uit 3 modellen: de CW3, CW4 en CW5 welke zich onderscheiden aan de kleur van het bedieningspaneel. De CW3 heeft een lichtgrijs frontje, de CW4 is donkergrijs en het bedieningspaneel van de CW5 is goudkleurig. De cv-ketels zijn geruisarm en zowel geschikt voor modulerende ruimteregelaars als voor aan/uit thermostaten en voorzien van energiezuinige A-klasse pomp.

Remeha Avanta CW5 Feenstra

Remeha Calenta cv ketel

Remeha Calenta Ace

De Remeha Calenta Ace serie wordt aangeprezen als `De slimste cv-ketel voor luxe en duurzaam wooncomfort´. De combiketels zijn superzuinig en bieden altijd behaaglijke warmte en royaal warm water in uw woning. De Remeha Calenta Ace cv-ketels zijn zo ontworpen dat ze compact zijn vormgegeven, stil hun werk te doen en krachtig qua warmwaterproductie. De ketel is voorzien van een geavanceerde modulerende pomp en door de innovatieve technologie is de Calenta serie uiterst betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk.

De Remeha Calenta Ace serie is beschikbaar in de volgende comfortklassen:

Remeha cv-ketels: duurzaam warm water en warmte

Remeha werkt daarnaast intensief aan oplossingen voor energiebesparing en de beperking van de CO2-uitstoot. Daarnaast gaat het ook om thema's als klimaatneutraal produceren, duurzaam inkopen en arbeidsomstandigheden.

Naar de Remeha cv-ketels

Remeha: vooraanstaand in innovatie en ontwikkeling

Om voorop te kunnen blijven lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en systemen, heeft Remeha het grootste cv-laboratorium van Nederland. Hier werken meer dan zeventig engineers aan de producten van morgen. De nadruk ligt daarbij op duurzame oplossingen om de prestaties van de producten verder te kunnen verbeteren. Zo ontwikkelde Remeha een slimme HRe-ketel die zowel warmte en warm water levert als groene stroom opwekt.

Onze klanten over Feenstra

8,7/10

Uitstekend | 807 beoordelingen

87% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

Remeha is al ruim tachtig jaar actief als verwarmingsspecialist

Van Reekum's Metaal Handel, zoals het Nederlandse bedrijf van oorsprong heet, begon omstreeks 1920 als fietsenwinkel en verkocht daarna stalen buizen en fittingen aan de verwarmingsindustrie. Begin jaren dertig zette Van Reekum de volgende stap en begon met de ontwikkeling van een gietijzeren cv-ketel voor antracietkolen.

In de jaren daarna ontwikkelde de onderneming zich tot een vooraanstaande producent van verwarmingssystemen en een van de topmerken voor HR-ketels. Tegenwoordig maakt Remeha deel uit van BDR Thermea, een van de grootste producenten op het gebied van verwarmingsapparatuur in Europa. De ontwikkeling en productie van cv-ketels gebeurt nog altijd in eigen huis in de hoofdvestiging in Apeldoorn.

Certificeringen verwarming

  • 4scios
  • KM kiwa vgm 260x100
  • KvINL
  • KOMO instal
  • Meer met Minder Energie
  • VCA veiligheids checklist aannemers