Een bewoonbare zolder door dakisolatie

De besparing die gerealiseerd kan worden door het aanbrengen van dakisolatie wordt nogal eens onderschat. Zeker wanneer u de ruimte onder het dak ook verwarmt, denk aan een slaapkamer op zolder of een plat dak van een aanbouw, dan is dakisolatie aan te bevelen. De besparing loopt dan al snel in de honderden euro’s per jaar. 

 

Wordt uw zolder een extra opslag of de nieuwe slaapkamer? Dan is dakisolatie een prima keuze. Uw zolder krijgt niet alleen isolatie, maar is ook mooi afgewerkt. Wij bieden dakisolatie alleen aan in combinatie met andere soorten isolatie.

 

Dakisolatie en montage

De dakisolatie is inclusief de montage. Wij bieden de mogelijkheid die bij uw ruimte past. U heeft in één keer een mooi afgewerkte zolder. Dakisolatie is in één tot twee dagen klaar. U heeft vrijwel geen overlast van de montage. Wij leveren alles bezemschoon op, zodat u snel verder kunt met het inrichten van de extra ruimte.

 

Deskundig en eerlijk advies over dakisolatie

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met ons specialisten team via 088 84 55 000 (optie 3). Ook kunt u een afspraak maken met een adviseur bij u thuis.

 

 

Dak isolatie loont
  • Lagere energiekosten

  • Verhoogd wooncomfort

  • Waardestijging woning
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.