Menu

Vervang tijdig uw cv-ketel

Cv-ketels ouder dan 12 jaar hebben een grotere kans op vervelende en dure storingen. Voorkom daarom dat koude huis en vervang uw ketel op tijd. Maar ook ketels jonger dan 12 jaar hebben vakkundig periodiek onderhoud nodig om zuinig en veilig te blijven stoken.

Onderhoud van uw cv-ketel

Wenst u informatie over periodiek onderhoud van uw ketel, klik dan hier. Feenstra biedt diverse voordelige service abonnementen om uw ketel in topconditie te houden.  

Advies over een nieuwe ketel?

Maak hier vrijblijvend een bel-me-terug afspraak

Bekijk de video en ervaar wat een cv-ketel van Feenstra voor u betekent!

Een lekker warm huis en altijd warm water. Dat wil iedereen. Daarvoor heeft u een betrouwbare cv-installatie nodig die het altijd doet én ook nog eens energiezuinig is. Goed en regelmatig onderhoud is hiervoor belangrijk.

Is uw ketel ouder dan 12 jaar, dan is de kans op storingen groter. Kom niet voor onaangename verrassingen te staan, zoals een koude douche of koud huis en vervang vandaag nog uw cv-ketel.

Voorkom koolmonoxide vergiftiging
De cv-ketels worden steeds slimmer en beter, maar toch vallen er jaarlijks nog teveel dodelijke slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging. Vervang daarom uw ketel en laat deze regelmatig controleren!

Maak hier vrijblijvend een bel-me-terug afspraak.

. Warm huis en warm water met zekerheid
. Voorkom gevaarlijke koolmonoxide
. Bespaar op uw energierekening!

De beste cv-ketel voor uw huishouden

Zoekt u een nieuwe cv-ketel voor uw nieuwe woning of ter vervanging van uw bestaande cv-ketel? Feenstra helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

U weet direct waar u aan toe bent

Bij het advies voor een nieuwe cv-ketel kijkt onze expert samen met u naar:
. Uw huishouden, hoeveel personen maken gebruik van de douche?
. Heeft u een bad, zo ja, hoe vaak wordt het bad gebruikt en hoe belangrijk vindt u dat het bad snel gevuld is?
. Heeft u een stortdouche, een massagedouche of een bubbelbad?
. Op hoeveel plaatsen wilt u gelijktijdig warm water kunnen tappen?

Door naar uw huidige gebruik te kijken en door uw persoonlijke wensen met u te bespreken, geeft onze expert u advies op maat en weet u direct waar u aan toe bent. Behalve een nieuwe ketel kopen, kunt u bij Feenstra ook uw ketel huren.

Waarom Feenstra?

Feenstra bestaat al meer dan 65 jaar en is ooit begonnen in Sneek als familiebedrijf. Feenstra is uitgegroeid van het eerste bedrijf in Nederland dat individuele verwarming leverde tot de grootste installateur van Nederland met een compleet aanbod van energie gerelateerde services.

Als onderdeel van haar serviceverlening verkoopt, verhuurt en installeert Feenstra niet alleen cv-ketels, het bedrijf biedt ook serviceabonnementen aan voor een gedegen periodiek onderhoud van cv-installaties.

Volledige service bij Feenstra!
Met de cv-ketel kopen alleen bent u er nog niet. De cv-ketel moet nog geïnstalleerd worden. En dat behelst meer dan alleen de cv-ketel vervangen. Onze erkende gecertificeerd vakmannen installeren in 1 dag uw nieuwe cv-ketel. En om uw veiligheid te kunnen waarborgen leveren wij het Feenstra Veiligheidspakket. Dan weet u zeker dat u onbezorgd kunt genieten van warm water en een warme woning. 

Maak hier vrijblijvend een bel-me-terug afspraak