Menu

Huisbeveiliging

Het inbraakseizoen is weer gestart

Wees voorbereid op insluipers en schrik ze eenvoudig af met een alarmsysteem. Maak vandaag nog die vrijblijvende en gratis adviesafspraak voor een alarmsysteem.
. Ruim 30 jaar ervaring in elektronische alarmering.
. Ruim 50.000 tevreden Feenstra klanten gingen u voor.
. Uw huis professioneel beveiligd voor slechts € 0,53 per dag.

Nu beveiligen? 

Maak hier vrijblijvend een bel-me-terug afspraak.

Feenstra werkt samen met Nuon

Feenstra is al jarenlang onderdeel van Nuon (sinds 2001), dus grote kans dat u Feenstra met Nuon associeert. Ook in de toekomst zullen Feenstra en Nuon nauw samenwerken.

Bekijk de video en ervaar wat Feenstra huisbeveiliging voor u betekent!“Met het beveiligingssysteem van Feenstra weet ik zeker dat er actie ondernomen wordt in geval van brand of inbraak”.

Feenstra alarmsysteem

Omdat uw thuis een plek is waar u (en uw gezin) zich altijd veilig moeten voelen, is het verstandig na te denken over professionele huisbeveiliging. Het Feenstra alarmsysteem heeft u al voor slechts € 0,53 per dag.

Maak een gratis adviesafspraak

Maak daarom vandaag nog een afspraak met de adviseur van Feenstra. U krijgt dan direct een gratis en vrijblijvend advies, passend bij uw woonsituatie. Onze adviseur controleert uw woning op zwakke plekken en zorgt ervoor dat het alarmsysteem perfect aansluit op uw situatie.

Professionele huisbeveiliging van Feenstra:
. Draadloos, dus snel en zonder overlast aangelegd
. Ook bij uitval van stroom of internet alarmmeldingen
. 24/7 fysiek bemande meldkamer
. Dagelijkse controle op goede werking
. Elke 2 jaar service check bij u thuis
. De beste keuze voor uw gezin

Kosten draadloos alarmsysteem
De kosten voor installatie van het alarmsysteem zijn eenmalig € 99,-. De abonnementskosten voor het alarmsysteem tegen brand en inbraak bedragen slechts € 0,53 per dag met een contractsduur van 5 jaar.

U kunt het alarmsysteem eenvoudig uitbreiden met:

Magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders, koolmonoxidemelders, afstandsbedieningen, paniekknoppen, bedienpaneel met pincode, water-/lekkagemelders, etc.

Maak hier vrijblijvend een bel-me-terug afspraak

U heeft interesse in huisbeveiliging?

  1.  Vul het aanvraagformulier in en druk op ‘Aanvragen’.
  2. Binnen 2 dagen nemen wij telefonisch contact met u op.
  3. Vervolgens zullen we met u uw wensen doornemen en met u een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen met onze adviseur.
  4. De adviseur controleert ter plekke uw hele huis op zwakke punten en geeft advies op maat.
  5. U krijgt een scherpe offerte.

 Feenstra, vertrouwd vakmanschap!

Maak hier vrijblijvend een bel-me-terug afspraak

Over Feenstra

Sinds de oprichting van Feenstra in 1947, toen het één van de eerste bedrijven in Nederland was die verwarmingsketels installeerden die op gas werkten, is het bedrijf altijd met zijn tijd meegegaan. Vandaag de dag is Feenstra een moderne en onafhankelijke allround energie service provider op het gebied van verwarming, ventilatie, isolatie en zonnepanelen.

Sinds 1986 installeert en onderhoudt Feenstra ook complete camera- en beveiligingssystemen voor woningen. We bieden een ruime keuze uit beveiligingspakketten. Zo bieden we advies en installatie op maat. En kunnen we aan alle wensen van onze klanten voldoen. 

VCA REQ beveiliging logo UNETOVNI BORG beveiliging logo KvINL logo Kiwa logo Feenstra Beveiliging ACN logo