Menu

Nu isoleren is nu profiteren

Nu isoleren is jarenlang profiteren

Als de verwarming aangaat, betekent dit dat er helaas in veel huizen veel kostbare warmte verloren gaat door onvoldoende isolatie. Met een goed geïsoleerd huis voorkomt u dit warmteverlies én bespaart u direct op uw energierekening.

Investering in 4 jaar terugverdiend

Uw woningwaarde wordt direct verhoogd. En simpelweg omdat u minder hoeft te stoken verdient u de investering vaak al binnen 3 tot 4 jaar terug. Daarna levert isolatie alleen nog maar op!

Vrijblijvend en gratis advies isolatie

Bekijk onderstaande video en ervaar wat bijv. Feenstra spouwmuurisolatie voor u betekent!

“Uit het advies van Feenstra bleek dat met het gebruik van de juiste materialen onze woningwaarde omhoog gaat en we, naast minder stookkosten, direct profiteren van een behaaglijker woning”. 

Ervaar wat Feenstra voor u kan betekenen!

Feenstra bestaat al meer dan 68 jaar en is ooit begonnen in Sneek als familiebedrijf. Feenstra is uitgegroeid van het eerste bedrijf in Nederland dat individuele verwarming leverde tot de grootste installateur van Nederland met een compleet aanbod van energie gerelateerde services.

In het servicepakket van het bedrijf zijn onder andere de meest gangbare isolatievormen opgenomen. Ook oplossingen voor ventilatie worden aangeboden, inclusief onderhoudspakketten voor mechanische ventilatiesystemen.

Maak hier vrijblijvend een bel-me-terug afspraak.

Isolatie aanvragen bij Feenstra: hoe doet u dat?

U heeft interesse in spouwmuur-, dak-, vloer- en/of bodemisolatie?

  1. Selecteer uw type woning, vul het aanvraagformulier in en druk op ‘Aanvragen’.
  2. Binnen 2 dagen neemt onze technisch adviseur telefonisch contact met u op.
  3. Samen loopt u uw situatie door en weet u zeker dat uw woning geschikt is voor isolatie.
  4. U ontvangt een offerte per e-mail.
  5. Wanneer u akkoord gaat, is er vooraf altijd nog een controle door onze expert. Deze bekijkt of dat wat telefonisch met elkaar is overeengekomen ook klopt.

Mocht uit het eerste telefoongesprek blijken dat u een specifieke woning bezit, waardoor een offerte per e-mail uitbrengen niet mogelijk is, dan komt onze adviseur bij u langs voor een offerte op maat. Feenstra vertrouwd vakmanschap!

Maak hier vrijblijvend een bel-me-terug afspraak.

Gecertificeerd geïsoleerd

Wij werken volgens IKOB-BKB certificering, de keuringsinstantie aangesteld door de overheid. Deze certificering is niet verplicht, maar wij vinden dat u zekerheid moet hebben. Want het huis is vaak uw grootste investering.

Daarnaast is Feenstra aangesloten bij de VENIN, de branchevereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland. Lidmaatschap kan slechts worden verkregen als aan bepaalde toelatingscriteria wordt voldaan.

Goede isolatie zorgt voor warmte en comfort in huis
Goede isolatie voorkomt vocht en de stookkosten gaan omlaag. Wat u misschien niet weet, is dat u de kosten van isolatie vaak al binnen drie à vier jaar terugverdient. Simpelweg omdat u minder hoeft te stoken. Daarna levert isolatie u alleen nog maar op.

Andere voordelen van isolatie zijn onder meer:
. Verhoging woningwaarde
. Een bijdrage aan het milieu
. Direct meer wooncomfort
. Warm in de winter, koel in de zomer
. Een gezonder binnenklimaat
. Bij Feenstra een duidelijke en scherpe prijs
. Nog steeds 6% btw op arbeidsloon