Menu

Warmtescans Apeldoorn

Gratis warmtescan voor 5000 woningen

5000 woningeigenaren in Apeldoorn kregen begin 2015 een gratis warmtescan van hun woning aangeboden van het Nationaal Energiebespaarfonds in samenwerking met Sunburst en Feenstra Isolatie. Behoort u tot deze woningeigenaren, dan heeft u half februari 2015 een brief hierover ontvangen. Het fonds wil met dit cadeautje woningeigenaren inzicht geven in het warmteverlies van de gevel van de woning.

Uw warmtescan bekijken

Hier vindt u het inlogscherm waarmee u met behulp van uw postcode en uw unieke inlogcode uit de brief uw foto kunt inzien.

Bekijk hier uw warmtescan

32497881 xl

Wat vertelt een warmtescan mij?

Een warmtescan is een infrarood-foto die direct laat zien waar de warmte-lekken zitten in uw gevel. De warmtescan geeft daarmee een helder beeld van hoe goed uw gevel is geïsoleerd. Zit er veel geel, oranje en rood in uw warmtescan, dan kunt u uw huis verbeteren door energiebesparende maatregelen te nemen zoals spouwmuurisolatie. Goed voor het milieu, voor een comfortabel huis en u bespaart op uw gasrekening.

Informatie-avonden

De informatieavonden hebben inmiddels plaatsgevonden. Heeft u deze gemist? Download hier de presentatie.

Besparen met isolatie

Is uw huis vóór 1980 gebouwd? Dan is uw woning mogelijk niet goed geïsoleerd. Na 1980 zijn de bouw-richtlijnen hiervoor aangepast. Met isolatie kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten en uw energielabel verbeteren. Vocht en tocht krijgen bij een goed geïsoleerde woning geen kans om binnen te dringen. Dit zorgt voor meer comfort en een gezonder binnenklimaat. En wist u dat goede spouwmuurisolatie ervoor zorgt dat uw woning in de zomer heerlijk koel blijft?

IK WIL ISOLEREN

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie?

De investering in spouwmuurisolatie is relatief laag en verdient u het snelst terug ten opzichte van andere isolatievormen. Volgens berekening van Milieu Centraal is het rendement van spouwmuurisolatie vergelijkbaar met een rente van 12% op een spaarrekening! Uw investering heeft u in circa 3 jaar terugverdiend. Hierna levert de isolatie alleen nog maar op!

Isolatie financieren met de Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen te financieren. Via maandelijkse betalingen van de lening spreidt u de kosten over meerdere jaren. Nog belangrijker: u begint wel direct met besparen! Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken.

Spouwmuurisolatie

Voordelen van isoleren

. Verhoging van de woningwaarde
. Direct meer wooncomfort
. Gelijk besparen op de energierekening
. Beter voor het het milieu
. Voorkomt schimmel en vocht
. Investering in ca 3 jaar terugverdiend

MCMMM