Menu

Oplaadpunt

Zorgeloos elektrisch rijden

Gewoon thuis uw auto opladen. Dat kan met het Nuon opladen-doe-je-thuis pakket. Onze partner op het gebied van Elektrisch rijden. Wanneer u een oprit of garage heeft, installeert Feenstra namens Nuon uw eigen laadbox. Met deze laadbox kunt u snel en veilig uw elektrische auto opladen.

Vraag nu een offerte aan

bus

De Nuon standaard installatie houdt in:

. Een schouw op locatie
. Installeren van een installatie en aardlekautomaat in de meterkast (mits voldoende ruimte in de meterkast)
. Het monteren van het oplaadpunt tegen een vlakke wand
. Het leveren en leggen van maximaal 10 meter voedingskabel
. In bedrijfname en overdracht
. Voorrijkosten en administratiekosten

Maak direct een schouw afspraak

Garantie
De laadbox wordt bij u thuis geïnstalleerd inclusief 2 jaar volledige garantie aan huis. Zie voor meer informatie onze voorwaarden.

Specificaties
. Laadsterkte: 16 of 32 Ampère, zowel 1 als 3 fase. (afhankelijk van de mogelijkheden van de auto, in de meeste gevallen is dit 1 fase 16 Ampère)
. Voorzien van Mode 3
. Geschikt voor binnen en buiten (IP54)
. Ook verkrijgbaar met vaste kabel (type 1 of type 2)
. Ook mogelijk met RVS standvoet
. Tijdens het laden wordt de laadkabel vergrendeld in de laadbox
Tegen meerprijs is onder andere mogelijk:
. Plaatsen van een tussenmeter om het verbruik van de laadbox te registreren en/of te declareren. (zowel een met de hand uitleesbare als ook een op afstand uitleesbare meter is mogelijk)
. Plaatsen van het oplaadpunt op een RVS standvoet
. Graafwerkzaamheden
. Verwijderen en herstellen bestrating

Inspectie en installatie

Voordat de laadbox wordt geplaatst, maken wij met u een afspraak om uw elektrische systeem te inspecteren. Ook wordt gedurende de inspectie samen met u de locatie van de box bepaald. Daarna wordt de installatie uitgevoerd en de Laadbox aangesloten op uw meterkast. Als u naar aanleiding van de inspectie het Thuislaadpakket bestelt is de inspectie voor u gratis. Besluit u toch af te zien van aanschaf van het thuislaadpakket, dan zijn wij genoodzaakt € 50 in rekening te brengen voor de inspectie.

Tijdens de schouw bij u op locatie kunt u uw wensen aan de installateur doorgeven. Uiteraard ontvangt u van ons eerst een offerte.