Menu

Energielabel advies

Maak een energielabelsprong met Feenstra

Vraag nu een Energielabel advies aan en kom er ook achter hoe u energie kan besparen. Voor slechts € 175,- ontvangt u een duidelijk overzicht waarmee u uw energielabel kunt verbeteren. Besluit u om één van de maatregelen via Feenstra uit te voeren, dan ontvangt u de kosten van het energielabel retour op de aanschafprijs.

Bespaar vandaag nog op uw energierekening en op energiebesparende maatregelen!

Energielabel advies aanvragen

Energielabel advies is niet zelfde als energielabel

Een Energielabel advies is iets anders dan een energielabel voor uw woning. Het Energielabel advies omvat maatregelen die u kunt uitvoeren, het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is ten opzichte van vergelijkbare woningen. Het Energielabel advies is dus uitgebreider, maar het energielabel is weer verplicht bij de verkoop van een woning.

Wilt u een sprong maken met uw energielabel?

Bent u woningeigenaar en benieuwd naar uw mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen in huis? Vraag dan een Energielabel advies aan. Als u een advies energiebesparing aanvraagt, dan ontvangt u:

  • Inzicht met welke maatregelen u uw woning energiezuiniger kunt maken
  • Inzicht in besparingen die u hiermee kunt realiseren en terugverdientijden
  • Inzicht in kosten voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen
  • Inzicht in mogelijk energielabelsprong voor uw woning

LET OP: U ontvangt géén definitief energielabel als onderdeel van dit advies. 

Door het uitvoeren van diverse maatregelen zal uw woning energiezuiniger worden en kunt u sprong maken in het energielabel voor uw woning.

EnergielabelDefinitief Energielabel

Heeft u hulp nodig bij het definitief maken van uw energielabel? U kunt een definitief energielabel aanvragen via www.energielabelvoorwoningen.nl. Bekijk onderstaand stappenplan voor het aanvragen van een definitief energielabel.