Zorgeloos op vakantie

Feenstra is 70 jaar en trakteert

Ik ga op reis en hij neemt mee

Zorgeloos op vakantie? Ook voor uw alarmsysteem kiest u voor Feenstra. Een professioneel alarm- of camerasysteem werkt preventief en maakt het inbrekers een stuk lastiger. Bestel nu een alarmsysteem en u ontvangt een extra bewegingsmelder t.w.v. € 124,- gratis. Kiest u voor het camerasysteem CameraCompleet of CameraRoyaal betaalt u tijdelijk geen installatiekosten. Hiermee bespaart u tot wel € 149,-!

Draadloos alarmsysteem

Wist u dat:

  • een inbreker gemiddeld 30 seconden nodig heeft om binnen te komen? 
  • met een professioneel & gecertificeerd alarmsysteem van Feenstra u buitenshuis volop onbezorgd kunt genieten.
  • al 10.000den tevreden Feenstra klanten u voor gingen.
  • u met de handige & gratis app het systeem op afstand kunt bedienen en met een camera kunt u zelfs op afstand meekijken.
  • u al een alarmsysteem heeft vanaf € 15,95 per maand.

Bestel nu een alarmsysteem en u krijgt een extra bewegingsmelder t.w.v. € 124,- helemaal gratis. 

Alarmsysteem + gratis extra bewegingsmelder 

Camerasysteem

 

Lekker met vakantie? Dan houden de Feenstra beveiligingscamera’s thuis een oogje in het zeil, zowel binnen als buiten. Via de handige gratis app op uw smartphone of tablet kunt u altijd live meekijken en kunt u onbezorgd op pad.

Bestel nu camerabewaking en u betaalt geen installatiekosten. Hiermee bespaart u tot wel € 149,-!

Camerabewaking gratis installatie

70jaar

Feenstra: al jarenlang ervaring in huisbeveiliging

Ongewensten gasten wilt u niet in huis. Met een huisbeveiligingssysteem waakt u over uw woning en familie.  Bij Feenstra kunt u kiezen uit diverse alarmsystemen of een camerasystemen: er is altijd een systeem wat bij uw thuissituatie past. Feenstra levert u een compleet beveiligingspakket welke u kunt uitbreiden tot 16 componenten. Zoals een rookmelder, afstandsbediening of glasbreukmelder. Een alarm- of camerasysteem wordt door een van onze vakmannen professioneel bij u geïnstalleerd.

Handig om te weten: kiest u voor een alarmsysteem met BORG-certificering? Dan krijgt u tot 15% korting op uw inboedelverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar.

Benieuwd wat onze klanten van Feenstra vinden? 

Alle reviews