Menu

Alarmsysteem Compact, nu 3 maanden gratis uw huis beveiligd

Alarmsysteem € 15,95 per maand

Het huisbeveiligingspakket AlarmCompact is een draadloos alarmsysteem met aansluiting op een virtuele meldkamer. U en uw gezin zijn vijf jaar lang beveiligd voor maar € 0,52 per dag. Met de app op uw smartphone kunt u dag en nacht op afstand het alarmsysteem bedienen. Gaat het alarm af, dan krijgen alle sleutelhouders direct een melding. Zo bent u goed beveiligd, voor de laagste prijs.

 • Wicomm basisstation alarmsysteem
 • 1 bewegingsmelder
 • 1 magneetcontact voor raam of deur
 • 1 bedieningspaneel
 • Vakkundige installatie € 99,-

Nu aanvragen

AlarmCompact biedt u:

 • Eenvoudige bediening via gratis app
 • Aansluiting op virtuele meldkamer
 • Mogelijke uitbreiding met componenten
 • Ingebouwde noodaccu (werkt dus altijd!)
 • Telefonische service bij storingen

Alarmsysteem Compact 

Tijdelijk 3 maanden gratis huisbeveiliging

Bestel nu een alarm- of camerasysteem en betaal de eerste 3 maanden geen abonnementskosten.

Virtuele meldkamer

Het alarmsysteem is aangesloten op een virtuele, computergestuurde meldkamer. Als het alarm afgaat, ontvangen u en eventuele andere sleutelhouders meteen een melding. U kunt kiezen hoe dat gebeurt: per telefoon, sms, e-mail of via een pushbericht op uw smartphone. U kunt dan zelf overwegen of het nodig is de politie of brandweer in te schakelen.

Bedien uw alarmsysteem via een app

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle componenten. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recent een storing is geweest, of dat de batterij van een component leeg is. Heeft u ook een camera geïnstalleerd, dan kunt u via de app foto’s maken en bekijken. (Deze app werkt op Apple- en Android-toestellen.)

AlarmCompact met gratis App aanvragen

Bekijk foto’s van de bewegingsmelder


U kunt kiezen voor een upgrade naar AlarmCompactPlus. Dan ontvangt u naast het huisbeveiligingspakket ook een bewegingsmelder met camera. Als het alarmsysteem aan staat en een beweging ziet, neemt de onopvallende camera snel achter elkaar drie foto’s. Deze beelden kunt u via de app bekijken en worden veilig opgeslagen op een externe server. Via de app kunt u bovendien op elk gewenst moment foto’s maken met de camera van de bewegingsmelder.
De upgrade naar AlarmCompactPlus kost € 0,14 per dag extra.

“Er is ooit bij mij ingebroken. Dat gaf een heel naar gevoel. Ik heb geen spullen van bijzonder hoge waarde, maar toch. Na de inbraak heb ik een AlarmCompact-systeem aangeschaft en daar ben ik erg blij mee. Voor een klein bedrag heb ik mijn veilige gevoel weer terug.”
Janet ’t Harde, Weesp

Omdat ieder huis anders is

Feenstra levert u een compleet beveiligingspakket. Wel kunt u dit pakket uitbreiden tot 16 componenten. Zoals een rookmelder, afstandsbediening of glasbreukmelder. Daar hoeft u niet bij aanschaf over te beslissen. U kunt dit bijvoorbeeld tijdens de montage van uw systeem bespreken met onze beveiligingsmonteur. Die heeft deze componenten vaak al bij zich en kan ze meteen installeren. Wel zo makkelijk.

BEKIJK ALLE COMPONENTEN

Omdat het alarmsysteem altijd moet werken

Alarmsystemen van Feenstra communiceren via het mobiele telefoonnetwerk of internet (IP). Dankzij deze veilige manier van communiceren kunt u het systeem op afstand bedienen, via een telefoon (mobiel/vast) of via internet. Ook over de uitval van stroom of internet hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de ingebouwde noodaccu blijft uw alarmsysteem gewoon werken.

AlarmCompact liever kopen?


Dan betaalt u € 449,- voor het AlarmCompact alarmsysteem. 

 • Inclusief installatie (t.w.v. € 99,-)
 • Inclusief 1 jaar virtuele meldkamer
 • Inclusief 1 jaar 24/7 Service
 • Optionele uitbreiding met bewegingsmelder + fotocamera (Pircam)

AlarmCompact kopen

Alarmsysteem Compact

KM req 260x100

KM kiwa vgm 260x100

KM vca 260x100

KM uneto 260x100

KvINL logo