Menu

Flexhuur met GRATIS afstands- bediening

Uw gezin en bezittingen veilig zonder gedoe en zorgen

Alleen betalen voor wat ú nodig heeft? Kies FlexHuur Beveiliging en huur zorgeloos tegen een vast tarief. Geen zorgen over storingen, onderhoud of onverwachte kosten. Verandert uw situatie, dan breidt u uw systeem eenvoudig uit met extra sensoren. De kosten hiervoor neemt u gewoon mee in het maandtarief. Minderen in aantal sensoren kan natuurlijk ook.

Welk flexibel systeem past bij u?

Beantwoord de 5 vragen en u weet waar u aan toe bent.

Want of u nu beschermd wilt zijn tegen de gelegenheidsinbreker, omdat u regelmatig van huis bent of omdat uw verzekering dat eist; iedere situatie is anders.

1/5
1 2 3 4 5
Nog niet alle vragen zijn beantwoord
Een ogenblik geduld a.u.b.

De voordelen van Flexhuur

 • Professionele installatie incl. installatiecertificaat
 • Beveiligde verbinding met bemande meldkamer
 • Beveiligd tegen sabotage
 • Eenvoudige bediening via app
 • Periodiek onderhoud en 24/7 service bij storingen
 • Geen last van WiFi- en electriciteitstoringen
 • Uit te breiden tot 32 sensoren
 • Flexibel huurcontract, na 1 jaar pm opzegbaar
 • Vanaf 34,50 per maand
 • Tijdelijk een GRATIS afstandsbediening

Flexhuur beveiliging

Gaat u verhuizen, dan is opzeggen geen probleem. Na het eerste jaar, kunt u per maand opzeggen zonder afkoopregeling en stuurt u het systeem terug naar Feenstra. Wij snappen dat u flexibel wilt blijven.

 • 8.2/10
 • 211 beoordelingen
 • The Feedback Company
 • 92% van onze klanten beveelt ons aan.
 • Alle beoordelingen

Het inbrekersgilde wordt steeds professioneler

Daarom is het alarmsysteem van Feenstra op meerdere manieren beschermd tegen sabotage. Stroom- en internetuitval hebben geen effect op de werking van het alarm. Ook is het systeem via een beveiligde verbinding aangesloten op onze eigen 24/7 bemande Nederlandse meldkamer.

Bemande meldkamer

Het draadloze FlexHuur alarmsysteem van Feenstra is via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op onze eigen gecertificeerde bemande Nederlandse meldkamer. Daar waakt 24 uur per dag een professioneel team over uw huis en bezittingen. Gaat het alarmsysteem af, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, dan bellen de veiligheidsexperts met de door u aangewezen sleutelhouders. In noodsituaties zal de alarmcentrale de hulpdiensten inschakelen.

Bedien uw alarmsysteem via de Feenstra app

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw Feenstra alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle sensoren. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recent een storing is geweest of dat de batterij van een sensor leeg is. Heeft u ook een bewegingsmelder met camera, dan kunt u via de app foto’s maken van de ruimte waarin deze melder hangt en direct bekijken. Deze app werkt op Apple- en Android-toestellen.

Feenstra als het om onderhoud gaat

Belangrijk: omdat uw alarmsysteem ALTIJD moet werken

Alarmsystemen van Feenstra communiceren via het mobiele telefoonnetwerk (SIM) en internet (IP) via een beveiligde verbinding. Dankzij deze veilige manier van communiceren kunt u het systeem op afstand bedienen, via een telefoon (mobiel/vast) of via internet.

Als inbrekers kortsluiting maken of het internetsignaal blokkeren, dan beïnvloedt dat niet de systemen van Feenstra. Dankzij de ingebouwde noodaccu en aansluiting via het mobiele telefonienetwerk blijft uw alarmsysteem gewoon werken. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van veel andere systemen in de markt. Als daarbij bijvoorbeeld de internet- of stroomverbinding wegvallen, is ook uw beveiliging weg.

Net als bij uitval van stroom en internet, krijgt u ook van andere sabotagepogingen direct een melding en kunt u actie ondernemen. Denk aan het onklaar maken van de meterkast of het van de muur trekken van een melder. Ook wordt er door het alarmsysteem op regelmatige basis automatisch een check gedaan of de verbinding met onze bemande meldkamer nog correct werkt en of alle sensoren nog correct functioneren. Bij veel andere systemen in de markt kunnen sensoren verwijderd worden zonder dat het alarmsysteem reageert.

Periodiek komen wij langs voor een volledige check en onderhoudsbeurt van uw FlexHuur Beveiliging alarmsysteem. Zodat u, uw woning en uw bezittingen te allen tijde veilig zijn.

VCA REQ beveiliging logo UNETOVNI BORG beveiliging logo KvINL logo Kiwa logo Feenstra Beveiliging ACN logo Feenstra Meldkamer Pac