Inbraak kan u ook overkomen

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een betrouwbaar alarmsysteem. Zo kunt u met een gerust hart van huis of naar bed gaan. Ontdek wat Feenstra te bieden heeft voor úw woning en situatie, of vraag vrijblijvend advies op maat aan.

Vrijblijvend advies aanvragen

Huisbeveiliging breekijzer

Hoe inbraakveilig woont u?

Met onze handige tool bent u daar zo achter. Doe in 2 minuten de veiligheidsscan en ontvang een rapport met advies en diverse veiligheidstips.

Start Veilig Wonen Check

Welk alarmsysteem kiest u?

Bij Feenstra kunt u een alarmsysteem huren of kopen. Dit alarmsysteem kunt u tegen extra kosten uitbreiden met diverse componenten om het systeem volledig naar wens te maken. Het alarmsysteem wordt altijd door Feenstra geïnstalleerd. Bekijk de verschillen en kosten van elk pakket hieronder.

Aanbieding

Alarm huren 3 jaar

HBV alarm+key sitebanner 800x450

Vanaf 33,75 euro per maand

Gratis installatie + upgrade LCD bedieningspaneel

Basissysteem (centrale + 7 componenten) Aansluiting op eigen bemande meldkamer in NL Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen Professionele installatie incl. installatiecertificaat Eenvoudige bediening via app Periodiek onderhoud aan huis & 24/7 service

Nu aanvragen >

Alarm kopen

HBV alarm+key sitebanner 800x450

Eenmalig 975,- euro

Upgrade LCD bedieningspaneel

Basissysteem (centrale + 7 componenten) 1 jaar aansluiting op eigen bemande meldkamer in NL Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen Professionele installatie incl. installatiecertificaat Eenvoudige bediening via app 1 jaar onderhoud & service bij storing

Nu aanvragen

Een alarmsysteem huren of kopen is beide mogelijk, net wat u prettig vindt. Feenstra geeft u graag vrijblijvend advies. Onze adviseur zal dan telefonisch contact met u opnemen en uw woonsituatie en wensen bespreken.

Vraag gratis advies aan

Veel gestelde vragen alarmsystemen

Het gecertificeerde alarmsysteem AlarmBasis staat in contact met onze eigen bemande meldkamer, waar 24 uur per dag gecertificeerde centralisten over uw huis en bezittingen waken. Gaat het alarmsysteem af, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, bellen zij met de door u aangewezen sleutelhouders. In noodsituaties kan de alarmcentrale hulpdiensten zoals de politie inschakelen.

Met een alarmsysteem beschermt u uzelf en uw familieleden, maar ook uw inboedel en woning. Het alarmsysteem zorgt ervoor dat u gealarmeerd wordt bij ongewenste en onveilige situaties. De schade die plaatsvindt bij een brand of inbraak wordt niet altijd (volledig) door de verzekering uitgekeerd, dus een inbraak kan een hoge kostenpost worden. Door duidelijk te etaleren dat uw huis beveiligd is, is de kans kleiner dat er wordt ingebroken.

Feenstra biedt een draadloze alles-in-één alarmsysteem dat u eenvoudig bedient via de gratis app en dat is aangesloten op de eigen bemande meldkamer van Feenstra. Het alarmsysteem is optioneel uit te breiden met aanvullende componenten/melders. U kunt het systeem huren of kopen.

Bij een alarmmelding wordt er een automatische waarschuwing gestuurd naar de door u opgegeven contactpersonen. Indien de door u aangewezen contactpersonen iets verdachts signaleren, kunnen zij direct contact opnemen met de hulpdiensten. Uiteraard alleen in die gevallen waarin zelf ingrijpen niet mogelijk is.

Bij een alarmmelding stuurt de bemande meldkamer de door u opgegeven contactpersonen een waarschuwing. Indien de situatie hierom vraagt waarschuwen wij direct de hulpdiensten.

Het alarmsysteem is veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. U ontvangt een installatiecertificaat zodat u weet dat het systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. En door regulier onderhoud weet u zeker dat het alarm altijd werkt.

Feenstra brengt apparaten pas op de markt als we zeker weten dat ze zwijgen tegen buitenstaanders. Het alarmsysteem van Feenstra is dan ook op meerdere manieren beschermd tegen sabotage en hacken. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van veel andere systemen in de markt. Als daarbij bijvoorbeeld de internet- of stroomverbinding wegvallen, is ook uw beveiliging weg.

Dit komt omdat het alarmsysteem van Feenstra via zowel het mobiele telefoonnetwerk (SIM) als via een internetverbinding (IP) communiceert. Bovendien heeft het systeem een ingebouwde noodaccu. Ook is de verbinding met de bemande Nederlandse meldkamer extra beveiligd.

Ook van andere sabotagepogingen krijgt u direct een melding en kunt u actie ondernemen. Denk aan het onklaar maken van de meterkast of het van de muur trekken van een melder. Bovendien checkt het systeem regelmatig of de verbinding met onze bemande meldkamer nog correct werkt en of alle sensoren nog correct functioneren. Bij veel andere systemen in de markt kunnen sensoren verwijderd worden zonder dat het alarmsysteem reageert.

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Techniek Nederland
  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • ACN logo
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra