Menu

Beveiligingsadvies

Advies over beveiliging

Een beveiligingssysteem uitkiezen, dat doet u niet elke dag. Hoe weet u welk systeem met welke componenten het beste bij uw wensen en woning past? Daarom biedt Feenstra gratis vakkundig advies aan. Op maat gemaakt voor uw specifieke situatie. Weet u al precies welk systeem u wilt hebben? Ook dan kunt u bij Feenstra terecht in onze webshop.

Beveiligingsadvies

Alarmsysteem

  • Detecteert inbrekers
  • Sirene gaat direct af
  • Inbraakmelding gaat naar de meldkamer

Alarmsysteem

Camerasysteem

  • Constateert verandering in- en om het huis
  • Verifieert de melding
  • Indentificeert daders achteraf

Beveiligingscamera's

Direct naar

Welk systeem moet ik kiezen?
Bekijk onze pakketten in de shop
Persoonlijk advies aanvragen

Liever telefonisch contact? Bel voor gratis beveiligingsadvies: 088 - 6660670.

Weet u eigenlijk wel hoe inbraakveilig u woont?

Met onze handige online tool bent u daar zo achter! Zo kunt u maatregelen nemen om de kans op inbraak te beperken.

Doe de Veilig Wonen Check

Hoe werkt een beveiligingssysteem?

Het alarmsysteem is aangesloten op een bemande meldkamer in Nederland. Detecteert het systeem een inbraak, dan wordt u er telefonisch van op de hoogte gebracht. Indien u niet bereikbaar bent, gaan we andere sleutelhouders af. Bij een noodsituatie worden de hulpdiensten ingeschakeld. Een alarmsysteem en bewakingscamera's hebben doorgaans een preventieve werking; inbrekers zullen uw huis aan zich voorbij laten gaan. Daarom kunt u met een beveiligingssysteem van Feenstra met een gerust hart van huis of lekker naar bed.

Houd de inbreker buiten de deur

Laten we beginnen met de basis

Maak het de inbreker zo moeilijk mogelijk om binnen te komen. Zorg dat de bouwkundige zaken van uw pand op orde zijn met goede sloten, stevige deuren, dubbel glas, dievenklauwen, etc. Hoe groter de vertraging die de inbreker ondervindt, hoe sneller die het opgeeft. Of niet eens probeert...

Gedrag van u en uw omgeving

Daarnaast is uw gedrag en dat van uw omgeving een belangrijke factor. Als u bijvoorbeeld een container onder een eenvoudig te openen raam zet, dan maakt u het de insluiper erg eenvoudig binnen te komen. En leg waardevolle spullen niet vol in het zicht, de meeste inbraken worden namelijk gepleegd door gelegenheidsdieven.

Feenstra huisbeveiliging certificeringen