VUpoint camera

Beveiligingscamera VUpointDe VUpoint camera van Risco komt in twee varianten. Een bullit- camera of eye-ball camera. Beide leggen ze beeld in Full HD kwaliteit vast met behulp van de 2 Megapixel camera. Deze beveiligingscamera is een eenvoudige uitbreiding op uw bestaande of nieuwe alarmsysteem. De camera komt standaard met 10 meter kabel en moet worden aangesloten op uw Agility V3 alarmcentrale. Standaard bij AlarmCompleet en AlarmRoyaal. Zo gauw het alarmsysteem beweging detecteert begint de camera met opnemen en wordt er 30 seconden beeld opgeslagen in de beveiligde cloud-omgeving. De beelden bekijkt u eenvoudig terug met de handige Feenstra app voor op uw smartphone en tablet. (De app is te gebruiken op toestellen met een iOs-, Android- en Windows-besturingssysteem.)

Tijdelijk introductieaanbod

VU-point-camera voor maar € 99,- bij aanschaf van AlarmCompleet of AlarmRoyaal. Bent u toe aan een (vervangend) alarmsysteem. Schaf dan nu AlarmCompleet of AlarmRoyaal aan en ontvang de VU-point camera voor slechts € 99,- extra. Normaal gesproken kost deze camera € 199,- dus profiteert u van ruim 50% korting. Maar wees er snel bij want de actie loopt t/m 31 oktober 2016.

Over de VUpoint camera

De VU-point camera is aan te sluiten op de Agillity V3 centrale of te gebruiken als uitbreiding op de Dahua-set voor camerabewaking. Met andere/oudere centrales is deze camera niet compatibel. Een goede vaste internetverbinding is noodzakelijk om de beelden van de camera te kunnen opslaan, zodat u deze later terug kunt kijken. De camera is inclusief installatie van één uur. Standaard wordt de camera geleverd inclusief 10 meter UTP-kabel. Blijkt er meer lengte nodig te zijn dan heeft de monteur van Feenstra altijd voldoende kabel bij zich. Extra kabel kost slechts € 4,95 per strekkende meter. De maximale lengte van de kabel bedraagt 100 meter.

Wat biedt de VUpoint camera?

  • Full HD opnames met 2 Megapixel camera
  • Keuze tussen bullit of eyeball beveiligingscamera
  • InfraRood-bereik van 30 meter
  • Eenvoudig bedienen met handige Feenstra-App
  • Inclusief vakkundige installatie
  • Inclusief 10 meter UTP-kabel
  • 24/7 telefonische hulp en ondersteuning