Menu

Camerabewaking in en om uw huis

Wilt u met een gerust hart van huis gaan, kies dan voor een camerasysteem. Bewakingscamera’s schrikken inbrekers af én u kunt er via de App op uw mobiel live mee in en buiten uw woning kijken. Dag en nacht en waar u ook bent, thuis, in bed of op pad. En mocht er toch iets gebeuren? Dan krijgt u meteen een melding en wordt alles automatisch gefilmd, zodat de pakkans veel groter is. U kunt kiezen uit twee sets beveiligingscamera’s, die u met extra componenten kunt uitbreiden. Zo bent u verzekerd van een maatwerk camerasysteem. Wilt u de beste huisbeveiliging? Combineer de camera beveiliging dan met een alarmsysteem.

De voordelen van Feenstra camerabeveiliging

Met camerabeveiliging van Feenstra wordt alles haarscherp in de gaten gehouden, want onze camera’s zijn bedraad en gebruiken geen wifi, waardoor ze bijna niet te hacken zijn en geen last hebben van storingen. Ook leveren ze een betere beeldkwaliteit, mede dankzij nachtzicht met infrarood en 30 meter bereik. Zo kunt u  altijd rondkijken via de camera’s, die automatisch filmen bij beweging. Kies voor onze professionele  installatie, dan maakt u geen inbreuk op de privacy van uw buren, hebben uw camera’s geen last van de zon én komen inbrekers ook echt in beeld.

Welk professionele camerasysteem kiest u?

Feenstra heeft twee basispakketten voor camerasystemen. U kunt ze eventueel uitbreiden met extra componenten en alles wordt vakkundig bij u thuis geïnstalleerd, waarna u met de makkelijke App alles precies instelt zoals u dat wilt. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen!

CameraCompleet

Feenstra CameraCompleet huisbeveiliging

Vanaf 33,15 per maand

2 camera’s (keuze uit Bullet en Eyeball camera's) Hoge kwaliteit beeld (3MP) Nachtzicht met infrarood tot 30 meter 1 TB geheugen recorder Bedraad systeem Inclusief 24/7 all-in service & onderhoud Nu de eerste 3 maanden 50% korting

Bekijk het hele pakket

Meest gekozen

CameraRoyaal

Feenstra CameraRoyaal huisbeveiliging

Vanaf 36,50 per maand

2 camera’s (keuze uit Bullet en Eyeball camera's) Hoge kwaliteit beeld (4MP) Varifocale camera’s (2.7 - 13.5 mm motorzoom) Nachtzicht met infrarood tot 50 meter 1 TB geheugen recorder Bedraad systeem Inclusief 24/7 all-in service & onderhoud Nu de eerste 3 maanden 50% korting

Bekijk het hele pakket

Heeft u een bijzonder kostbare inboedel? Klik hier voor camerabewaking voor hogere risicoklassen!

 • Professionele installatie
 • Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar
 • Gecertificeerde 4K Full HD camera’s
 • Eenvoudige bediening via de app

Alle soorten camera’s bekijken

U hoort vast wel eens verhalen over ‘plug-and-play’ camera’s die u relatief goedkoop online of bij de bouwmarkt kunt kopen. Wij raden u deze doe-het-zelf camera’s af. Ze zijn gemakkelijk te hacken en bieden niet hetzelfde beveiligingsniveau als een professioneel camerasysteem. En dat heeft u nodig, want inbrekers zijn ook professionals. Bovendien moet de privacy van buren gewaarborgd, want daar zijn strenge regels voor. Bekijk alle bewakingscamera’s en ontdek welke u nodig heeft.

Bekijk alle soorten beveiligingscamera's

Voordelen Feenstra camerabewaking

 • Advies op maat door echte beveiligingsexperts
 • Gecertificeerde 4K Full HD Camera’s met infrarooddetectie
 • Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar
 • Aansluiting met live-view mogelijk, zodat de politie rechtstreeks kan meekijken
 • Professionele installatie met certificaat, en rekening houdend met de privacywetgeving
 • 8/10
 • 261 beoordelingen
 • The Feedback Company
 • 88% van onze klanten beveelt ons aan.
 • Alle beoordelingen

Welke cameraset u ook kiest, bij Feenstra bent u altijd verzekerd van 3 voordelen:

Gemakkelijker kunnen we het niet maken! Waar u ook bent, via de App op uw smartphone of tablet kunt u elke beveiligingscamera bedienen. U kunt live meekijken of met één druk op de knop een opname maken. De camera’s worden door onze veiligheidsexperts zo ingesteld dat er pas wordt opgenomen bij beweging en ook enkel het gedeelte van het beeld (grid) dat is toegestaan conform de strenge privacywetgeving.

Al onze camera's zijn full HD, waardoor het beeld veel scherper is dan met een analoge bewakingscamera. Ook bij nachtzicht heeft u beter en helderder beeld! Mocht het toch misgaan, dan heeft u haarscherpe beelden van de inbreker. Uw HD beveiligingscamera's kunnen binnen en buiten worden opgehangen. Ze zijn spatwaterdicht, kunnen tegen regen en werken feilloos, daar kunt u op vertrouwen.

Wij willen dat u zich helemaal veilig voelt. En dat u een beveiligingssysteem kiest dat naadloos aansluit bij uw wensen en uw woning. Daarvoor is maatwerk advies nodig, dat wij u graag gratis en vrijblijvend geven. Wilt u eerst nog een keer onze twee sets beveiligingscamera’s vergelijken, bekijk dan onze vergelijkingstabel. Wilt u maatwerk advies, klik dan op de knop hieronder en vul uw gegevens in. Dan belt onze adviseur u op om alles met u door te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Vrijblijvend advies camerabewaking

Sinds we een camerasysteem hebben, ben ik rustiger. Ik kijk vaak even via de app op mijn mobiel in huis rond. Super ook dat elke beweging automatisch gefilmd wordt.
Dhr. J. Brasem

Inbraakpreventietips

Zet u alles op alles voor prettig wonen? Kies dan voor een beveiligingscamera, maar denk ook aan buurtpreventie. Elke 11 minuten wordt er in Nederland ingebroken. Lees onze inbraakpreventie tips!

thema-veiligheid

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

 • Techniek Nederland
 • Feenstra Meldkamer Pac
 • KM req 260x100
 • KvINL
 • Borg certificaat beveiliging
 • ACN logo
 • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001