Batterijen alarmsysteem

Batterijen vervangen

Geeft uw alarmsysteem een melding dat er sprake is van lage batterijspanning of heeft u van ons hierover een sms-bericht ontvangen? Dan is er een batterij in uw alarmsysteem toe aan vervanging. De geschatte levensduur van onze batterijen is 2 tot 4 jaar, maar is sterk afhankelijk van het gebruik van uw alarmsysteem. Daarom is het verstandig om de batterijen op tijd te vervangen. 

Batterijen bestellen

Feenstra biedt de mogelijkheid om nieuwe batterijen te bestellen in onze webshop. Dit doet u door in te loggen op https://mijn.feenstra.com. Hier ziet u gelijk welk alarmsysteem u heeft met bijbehorende componenten en welke batterijsoort daar bij past.

Koopt u liever zelf de batterij in de winkel, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Let u er alstublieft op dat het type batterij t.a.t. een Lithium batterij dient te zijn. Hieronder vindt u een overzicht van alle componenten die Feenstra aanbiedt met bijbehorende batterijen.

Powermax alarmsysteem componenten

               Powermax alarmsysteem

De batterijen zijn eenvoudig zelf te vervangen. Hier vindt u de juiste handleiding voor elk soort component die Feenstra aanbiedt.

Bemande meldkamer informeren

Als u in het bezit bent van een bemande meldkamer vergeet dan niet eerst de meldkamer te informeren dat u de batterijen gaat vervangen. De meldkamer Alarm Control Nederland is 24 uur per dag te bereiken op 0165 555 554.

Komt u er toch niet uit kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk via het telefoonnummer 088 666 0660.