Menu

Batterijen alarmsysteem

Batterijen vervangen

Geeft uw alarmsysteem een melding dat er sprake is van lage batterijspanning of heeft u van ons hierover een sms-bericht ontvangen? Dan is er een batterij in uw alarmsysteem toe aan vervanging. De geschatte levensduur van onze batterijen is ongeveer 2 jaar, maar is sterk afhankelijk van het gebruik van uw alarmsysteem. Daarom is het verstandig om de batterijen op tijd te vervangen. 

Andere storing?

Voor de meest voorkomende storingen of handelingen hebben wij handige instructie video's beschikbaar.

Bekijk de service video's

Batterijen bestellen

Feenstra biedt de mogelijkheid om nieuwe batterijen te bestellen in onze webshop. Dit doet u door in te loggen op https://mijn.feenstra.com. Hier ziet u gelijk welk alarmsysteem u heeft met bijbehorende componenten en welke batterijsoort daar bij past. De batterijen zijn eenvoudig zelf te vervangen. Hier vindt u de juiste handleiding voor elk soort component die Feenstra aanbiedt.

Koopt u liever zelf de batterij in de winkel, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Let u er alstublieft op dat het type batterij t.a.t. een Lithium batterij dient te zijn. Hieronder vindt u een overzicht van alle componenten die Feenstra aanbiedt met bijbehorende batterijen.

Wicomm / Agility
systeem componenten

               Wicomm Agility alarmsysteem

Powermax systeem
componenten

               Powermax alarmsysteem

Bemande meldkamer informeren

Als u in het bezit bent van een bemande meldkamer vergeet dan niet eerst de meldkamer te informeren dat u de batterijen gaat vervangen. De meldkamer Alarm Control Nederland is 24 uur per dag te bereiken op 0165 555 554.

Komt u er toch niet uit kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk via het telefoonnummer 088 666 0660.

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Techniek Nederland
  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • ACN logo
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra