Menu

Koolmonoxidemelder alarmsysteem

Koolmonoxidemelder voor de veiligheid van u en uw gezin

Een koolmonoxidemelder detecteert de aanwezigheid van koolmonoxide in woningen en gebouwen. Het gevaar van koolmonoxide is dat het een geurloos en kleurloos gifgas is en daardoor moeilijk is te detecteren zonder technische hulpmiddelen. Een vroegtijdige constatering van koolmonoxide kan levens redden. Het alarm geeft een krachtig alarmsignaal van 85 decibel af. De koolmonoxidemelder alarmeert het bedieningspaneel van het alarmsysteem in het geval van koolmonoxide en zal direct een waarschuwing sturen naar een vooraf ingesteld noodnummer. De CO-melder heeft een testfunctie. Bij het indrukken van de testknop zal de melder een signaal geven dat hij nog actief is en dus niet een lege batterij heeft.

Koolmonoxidemelder bij alarmsysteem bestellen

Koolmonoxidemelder alarmsysteem Feenstra

Voordelen koolmonoxidemelder

  • Zorgt voor levensreddende situaties
  • Alarm met een geluidssterkte van 85 dB
  • Ingebouwde testknop
  • Aan te sluiten op elk alarmsysteem van Feenstra

Koolmonoxidemelder aansluiten op uw alarmsysteem

Feenstra verkoopt draadloze koolmonoxidemelders van RISCO. De koolmonoxidemelder wordt door onze beveiligingsmonteur aangesloten op uw Feenstra alarmsysteem. De koolmonoxidemelder werkt op twee CR123 3V Lithium batterijen en heeft een extra lange levensduur van 3 jaar. Deze batterijen wordt gratis meegeleverd bij aanschaf van de koolmonoxidemelder.

Bestellen koolmonoxidemelder

De kosten van de CO-melder bedragen € 149,-. De prijs is inclusief 3V Lithium batterijen en installatie door onze monteur. Bij aanschaf van een alarmsysteem bij Feenstra of tijdens een onderhoudsbeurt van uw alarmsysteem kunt u bij de beveiligingsmonteur aangeven dat u graag één of meerdere koolmonoxidemelders wenst. 

Component bij alarmsysteem bestellen

Wilt u een component los bestellen?
Dan betaalt u naast de kosten voor de koolmonoxidemelder ook € 60,- aan voorrij- en installatiekosten. Een component los bestellen is alleen telefonisch mogelijk; bel: 088 - 6660666 of bekijk alle huisbeveiligingscomponenten.

Technische specificaties

  • Batterijtype: CR123 3V Lithium
  • Formaat melder: 140 x 80 x 49 millimeter
  • Frequentie: 868.65 MHz / 433.92 MHz
  • Signaalvolume: 85 dB op een afstand van 3 meter