Menu

Versterker alarmsysteem

Versterker alarmsysteemVergroot de afstand tussen uw alarmsysteem en de beveiligingscomponenten


De draadloze versterker wordt gebruikt voor het vergroten van de afstand tussen uw Feenstra alarmsysteem en de bijbehorende beveiligingscomponenten. Deze versterker is geschikt voor het vergroten van het bereik in een normale ruimte of in een ruimte met een hoge ruis. In totaal kunnen er tot 7 versterkers worden geïnstalleerd waardoor het bereik wordt vergroot. Per versterker kunnen er tot 12 componenten worden geïnstalleerd.

Voordelen versterker alarmsysteem

  • Zorgt voor een optimaal signaal
  • Aansluiten tot 12 componenten per versterker
  • Inclusief zelf oplaadbare back-up batterijen
  • Aan te sluiten op elk alarmsysteem van Feenstra

Versterker aansluiten op uw alarmsysteem

Feenstra verkoopt versterker voor uw alarmsysteem van RISCO. De versterker wordt door onze beveiligingsmonteur aangesloten op uw Feenstra alarmsysteem. De versterker is volledig draadloos en werkt op drie AA batterijen. Deze batterijen worden gratis meegeleverd bij aanschaf van de versterker.

Technische specificaties

  • Batterijtype: AA cilindrische cel
  • Formaat versterker: 14,5 x 9 x 4 centimeter
  • Stroomvoorziening 10 tot 16 Volt AC or DC

Bestellen versterker voor uw alarmsysteem

De kosten van de versterker bedragen € 175,-. De prijs is inclusief drie AA batterijen en installatie door onze monteur. Bij aanschaf van een alarmsysteem bij Feenstra of tijdens een onderhoudsbeurt van uw alarmsysteem kunt u bij de beveiligingsmonteur aangeven dat u graag één of meerdere versterkers wenst. 

Wilt u een component los bestellen?
Dan betaalt u naast de kosten voor de versterker ook € 50,- aan voorrijkosten. Een component los bestellen is alleen telefonisch mogelijk; bel: 088 - 6660666 of bekijk alle huisbeveiligingscomponenten.