Menu

VUpoint camera

Alarmsysteem met camera

VUpoint eyeball camera

Wilt u naast een alarmsysteem ook een beveiligingscamera om uw woning, bezittingen en dierbaren te beschermen? Dan kunt u kiezen voor de VUpoint camera. Deze bedrade beveiligingscamera komt in twee varianten: Een bullet- of eyeball camera. Beide leggen ze bewakingsbeelden in Full HD kwaliteit vast met behulp van de 2 Megapixel camera. Ook kan de VUpoint camera als extra component worden aangesloten op uw camerasysteem CameraCompleet of CameraRoyaal

Hoe werkt de beveiligingscamera?

Beveiligingscamera VUpoint

Zo gauw de IP-camera beweging detecteert begint deze met opnemen en wordt er 30 seconden beeld opgenomen. De bewakingsbeelden bekijkt u vervolgens eenvoudig terug met de handige Feenstra app op uw smartphone en tablet. U kunt tevens instellen dat u een e-mail of pushbericht krijgt als de VUpoint camera een beweging constateert. Ook kunt u zelf via de app aangeven dat de camera beelden moet maken. De beelden hiervan kunt u dan meteen live bekijken.

Wat biedt de VUpoint camera?

  • Full HD opnames met 2 Megapixel camera
  • Keuze tussen bullet of eyeball beveiligingscamera
  • Infrarood-bereik van 30 meter
  • Eenvoudig bedienen met handige app
  • Inclusief vakkundige installatie
  • Inclusief 10 meter UTP-kabel
  • 24/7 telefonische hulp en ondersteuning

Kosten van de VUpoint camera

De VUpoint camera is aan te sluiten op uw Feenstra alarmsysteem of camerasysteem. De VUpoint camera koopt u al vanaf € 199,-.  Wilt u een beveiligingscamera die ook kan inzoomen dan zijn de kosten € 299,- per camera. Dit is inclusief installatie van één uur. Standaard wordt de camera geleverd inclusief 10 meter UTP-kabel.

Wilt u een component los bestellen? 
Dan betaalt u naast de kosten voor de VUpoint camera ook € 60,- aan voorrijkosten. Een component los bestellen is alleen telefonisch mogelijk; bel: 088 - 6660666 of bekijk alle huisbeveiligingscomponenten.