VUpoint camera

Alarmsysteem met camera

Wilt u naast een alarmsysteem ook een beveiligingscamera om uw woning, bezittingen en dierbaren te beschermen? Dan kunt u kiezen voor de VUpoint camera. Deze bedrade beveiligingscamera komt in twee varianten: Een bullet- of eyeball camera. Beide leggen ze bewakingsbeelden in Full HD kwaliteit vast met behulp van de 2 Megapixel camera. Ook kan de VUpoint camera als extra component worden aangesloten op uw camerasysteem CameraCompleet of CameraRoyaal. 

VUpoint camera bij alarmsysteem bestellen

VUpoint camera alarmsysteem Dahua eyeball Feenstra

Hoe werkt de beveiligingscamera?

Zo gauw de IP-camera beweging detecteert begint deze met opnemen en wordt er 30 seconden beeld opgenomen. De bewakingsbeelden bekijkt u vervolgens eenvoudig terug met de handige Feenstra app op uw smartphone en tablet. U kunt tevens instellen dat u een e-mail of pushbericht krijgt als de VUpoint camera een beweging constateert. Ook kunt u zelf via de app aangeven dat de camera beelden moet maken. De beelden hiervan kunt u dan meteen live bekijken.

VUpoint camera alarmsysteem Dahua bullet Feenstra

Wat biedt de VUpoint camera?

  • Full HD opnames met 2 Megapixel camera
  • Keuze tussen bullet of eyeball beveiligingscamera
  • Infrarood-bereik van 30 meter
  • Eenvoudig bedienen met handige app
  • Inclusief vakkundige installatie
  • Inclusief 10 meter UTP-kabel
  • 24/7 telefonische hulp en ondersteuning

Kosten van de VUpoint camera

De VUpoint camera is aan te sluiten op uw Feenstra alarmsysteem of camerasysteem. De VUpoint camera koopt u al vanaf € 199,-.  Wilt u een beveiligingscamera die ook kan inzoomen dan zijn de kosten € 299,- per camera. Dit is inclusief installatie van één uur. Standaard wordt de camera geleverd inclusief 10 meter UTP-kabel.

Component bij alarmsysteem bestellen

Wilt u een component los bestellen? 
Dan betaalt u naast de kosten voor de VUpoint camera ook € 60,- aan voorrij- en installatiekosten. Een component los bestellen is alleen telefonisch mogelijk; bel: 088 - 6660666 of bekijk alle huisbeveiligingscomponenten.