Inbraak kan u ook overkomen

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een betrouwbaar alarmsysteem. Zo kunt u met een gerust hart van huis of naar bed gaan. Ontdek wat Feenstra te bieden heeft voor úw woning en situatie, of vraag vrijblijvend advies op maat aan.

Vrijblijvend advies aanvragen

Huisbeveiliging breekijzer

Hoe inbraakveilig woont u?

Met onze handige tool bent u daar zo achter. Doe in 2 minuten de veiligheidsscan en ontvang een rapport met advies en diverse veiligheidstips.

Start Veilig Wonen Check

Waarom kiezen voor Feenstra?

bemande meldkamerBemande meldkamer

24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland

kwaliteitOog voor kwaliteit

Uitsluitend REQ gecertificeerde beveiligingssystemen

niet hackbaarVeilig

Beveiligd tegen sabotage, hacken, internet- en elektriciteitsstoringen

appInclusief handige app

Eenvoudige bediening via gratis app

vakmanschapVakmanschap

Professionele installatie inclusief installatiecertificaat

onderhoudInclusief service en onderhoud

Inclusief periodieke service en onderhoud 

Welk alarmsysteem kiest u?

Bij Feenstra kunt u een alarmsysteem huren of kopen. Dit alarmsysteem kunt u tegen extra kosten uitbreiden met diverse componenten om het systeem volledig naar wens te maken. Het alarmsysteem wordt altijd door Feenstra geïnstalleerd. Bekijk de verschillen en kosten van elk pakket hieronder.

Aanbieding

Alarm huren 3 jaar

HBV alarm+key sitebanner 800x450

Vanaf 33,75 euro per maand

Gratis installatie + upgrade LCD bedieningspaneel

Basissysteem (centrale + 7 componenten) Aansluiting op eigen bemande meldkamer in NL Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen Professionele installatie incl. installatiecertificaat Eenvoudige bediening via app Periodiek onderhoud aan huis & 24/7 service

Nu aanvragen >

Alarm kopen

HBV alarm+key sitebanner 800x450

Eenmalig 975,- euro

Upgrade LCD bedieningspaneel

Basissysteem (centrale + 7 componenten) 1 jaar aansluiting op eigen bemande meldkamer in NL Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen Professionele installatie incl. installatiecertificaat Eenvoudige bediening via app 1 jaar onderhoud & service bij storing

Nu aanvragen

Een alarmsysteem huren of kopen is beide mogelijk, net wat u prettig vindt. Feenstra geeft u graag vrijblijvend advies. Onze adviseur zal dan telefonisch contact met u opnemen en uw woonsituatie en wensen bespreken.

Vraag gratis advies aan

Veel gestelde vragen alarmsysteem

Het huisbeveiligingspakket van Feenstra is een gecertificeerd alarmsysteem dat uit te breiden is met aanvullende componenten. Een alarmsysteem huren of kopen is beide mogelijk, net wat u prettig vindt. Feenstra geeft u graag vrijblijvend advies. Onze adviseur zal dan telefonisch contact met u opnemen en uw woonsituatie en wensen bespreken.

Bij een alarmmelding wordt er door de meldkamer een automatische waarschuwing gestuurd naar de door u opgegeven contactpersonen. Indien de door u aangewezen contactpersonen iets verdachts signaleren, kunnen zij direct contact opnemen met de hulpdiensten. Uiteraard alleen in die gevallen waarin zelf ingrijpen niet mogelijk is.

De bemande meldkamer van Feenstra ontvangt, registreert, beoordeelt en handelt alle meldingen af die te maken hebben met een alarm (of een storing) van uw alarmsysteem. Ook contacteren wij vervolgens indien nodig de sleutelhouders en eventuele hulpdiensten.

Zodra er een melding binnenkomt bekijkt de centralist wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. De medewerkers van de meldkamer nemen indien nodig direct telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders) van het alarmsysteem en schakelen indien nodig gelijk de hulpdiensten in.

Het alarmsysteem van Feenstra is veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. U ontvangt een installatiecertificaat zodat u weet dat het systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. Het systeem wordt aangesloten op de bemande meldkamer zodat indien nodig de hulpdiensten worden ingeschakeld. En door regulier onderhoud weet u zeker dat het alarm altijd werkt.

Het alarmsysteem van Feenstra is op meerdere manieren beschermd tegen sabotage. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van veel andere systemen in de markt. Als daarbij bijvoorbeeld de internet- of stroomverbinding wegvallen, is ook uw beveiliging weg.

Dit komt omdat het alarmsysteem van Feenstra via zowel het mobiele telefoonnetwerk (SIM) als via een internetverbinding (IP) communiceert. Bovendien heeft het systeem een ingebouwde noodaccu. Ook is de verbinding met de bemande Nederlandse meldkamer extra beveiligd.

Ook van andere sabotagepogingen krijgt u direct een melding en kunt u actie ondernemen. Denk aan het onklaar maken van de meterkast of het van de muur trekken van een melder. Bovendien checkt het systeem regelmatig of de verbinding met onze bemande meldkamer nog correct werkt en of alle sensoren nog correct functioneren. Bij veel andere systemen in de markt kunnen sensoren verwijderd worden zonder dat het alarmsysteem reageert.

Ja, in de huiscentrale (standaard onderdeel van het Feenstra alarmsysteem) is een sirene ingebouwd (104 decibel).

Bij het alarmsysteem van Feenstra kunt u additionele componenten bestellen, waaronder een rook- en brandmelder in één om uw woning te beschermen tegen brand. De melder meet de temperatuur in huis, maar detecteert ook rook. Dit zorgt voor een vroegtijdige detectie, óók als u niet thuis bent. En de melder geeft behalve een hard geluid, ook direct een signaal naar de meldkamer, zodat snel gehandeld kan worden. 

Bij de alarmsystemen van Feenstra hoeft u zich geen zorgen te maken over de uitval van stroom of Internet. Dankzij de ingebouwde noodaccu blijft uw alarmsysteem gewoon werken. En periodiek komen wij langs voor een volledige check en onderhoudsbeurt van uw FlexHuur Beveiliging alarmsysteem.

Ja, u kunt het alarmsysteem op afstand in- en uitschakelen met de Feenstra Veilig app of de afstandsbediening.

Al onze beveiligingsproducten zijn REQ-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u een product van hoge kwaliteit heeft. Het is ook mogelijk een Borg-gecertificeerd alarmsysteem te laten installeren. Alleen erkende beveiligingsbedrijven zoals Feenstra kunnen die leveren. Met een Borg opleverbewijs krijgt u bij veel verzekeraars korting op de premie voor uw inboedelverzekering. Check vooraf bij uw verzekering wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Met de Feenstra Veilig app kunt u uw alarmsysteem in- of uitschakelen en kunt u het logboek van uw alarmsysteem inzien. Hier ziet u de status en wijzigingen van uw alarmsysteem in het verleden in terug. Indien u in het bezit bent van een bewegingsmelder met camera, dan kunt u de gemaakte beelden terug zien in de app.

Feenstra Beveiliging biedt ook huisdiervriendelijke melders. Vraag Feenstra naar de mogelijkheden.

Het alarmsysteem is uit te breiden tot maximaal 32 componenten.

De lekkagemelder, rookmelder, koolmonoxidemelder en gasmelder werken altijd. Ook als u thuis bent en het alarm niet is ingeschakeld. Bij de overige melders kan de monteur voor u instellen welke componenten er in werking moeten zijn wanneer u thuis bent.

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Techniek Nederland
  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • ACN logo
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra