Feenstra uitgelicht

 

WAAROM ISOLEREN EN VENTILEREN HAND IN HAND GAAN

Woningisolatie is goed voor het milieu én goed voor de portemonnee. Minder bekend is dat ventileren minstens zo belangrijk is om de energierekening omlaag te krijgen. Een schijnbare paradox met een logische verklaring. Als experts in woningisolatie en ventilatie vertellen we u graag waarom. 

 

 

MINDER GASVERBRUIK MET EEN OPTIMAAL INGEREGELDE CV-INSTALLATIE

Als u een cv-installatie heeft, gaat gemiddeld zo ́n 75% van uw totale gasverbruik op aan het verwarmen van uw woning. Dit percentage tot wel 10% worden verlaagd door de waterdoorvoer van de cv-ketel en radiatoren optimaal in te regelen. Hoe werkt dat precies? Als ervaren verwarmingsexperts vertellen we het u graag. 

 

 

VOOR NIETS GAAT DE ZON OP. MAAR HOE PROFITEERT U DAARVAN?

De zon is onze meest krachtige duurzame energiebron, die bovendien de basis vormt van alle andere duurzame energie. Maar hoe kunt u in uw woning nu precies van zonne-energie profiteren? En waarop moet u daarbij letten? Als experts in zonne-energie vertellen we het u graag. 

 

 

KOOLMONOXIDE, EEN WARE SLUIPMOORDENAAR IN HUIS

De afgelopen jaren is gemiddeld bijna één persoon per maand in Nederland overleden door koolmonoxidevergiftiging. Een meervoud werd ziek, vaak zonder te weten dat koolmonoxide de oorzaak was. U kunt het inademen zonder het te weten. Maar wat is koolmonoxide nu precies? Waarom is het zo ́n gevaarlijke sluipmoordenaar - en belangrijker: hoe wapent u zich ertegen? Als experts in veilig wonen vertellen we het u graag. 

 

 

HET AANTAL WONINGINBRAAKCLAIMS STIJGT FORS IN NEDERLAND

Waar en wanneer moet u vooral oppassen? Hoe denkt en werkt een inbreker? Waarom stijgt de inbraakkans als in uw wijk eerder is ingebroken - en wat kunt u doen om inbrekers buiten de deur te houden?

Als experts in woningbeveiliging vertellen we het u graag.

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.