Ventilatie ServiceAbonnement wijziging

Verandering van het Feenstra Service Abonnement Ventilatie

Vanaf het jaar 2011 t/m 20 september 2016 was het mogelijk om bij Feenstra een service abonnement af te sluiten voor de mechanische ventilatie of warmte terug win unit, inclusief het reinigen van de luchtkanalen en het meten van de afzuigcapaciteit. 

Sinds 20 september 2016 biedt Feenstra het reinigen van de ventilatiekanalen, inclusief het meten van de afzuigcapaciteit en het inregelen van het systeem, aan als een losse dienst en is het geen onderdeel meer van het abonnement. Sindsdien bestaat het serviceabonnement uit het tweejaarlijks reinigen van de ventilatie unit.

De abonnementen inclusief een kanalenreiniging worden door Feenstra omgezet naar de variant zonder kanalenreiniging. U bent hierover via brief of e-mail geïnformeerd en heeft daarbij een passende aanbieding ontvangen.

De vragen, inclusief antwoorden,  die kunnen ontstaan naar aanleiding van deze actie zijn op een rijtje gezet. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met 088 845 50 00 of mail naar info@feenstra.com 

Naar de veelgestelde vragen

 

Ventilatie certificeringen

  • Hier klimaatbureau
  • milieu centraal
  • MmM.png