Menu

MECHANISCHE VENTILATIE ONDERHOUD


MET 5% NUON KLANTENKORTING OP UW SERVICEABONNEMENT


Het is verstandig om uw mechanische ventilatie goed te laten onderhouden en regelmatig grondig te laten reinigen. Vervuilde luchtkanalen en achterstallig onderhoud zorgen voor minder rendement – en dus voor minder frisse lucht in uw woning. Een slecht geventileerde woonomgeving kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid.

5% korting voor Nuon-klanten

Heeft u gas en/of stroom van Nuon? Dan krijgt u automatisch 5% korting op uw mechanische ventilatie serviceabonnement. Dat is mooi meegenomen! Bent u geen Nuon klant, maar wilt u wel een ventilatie serviceabonnement? Klik dan hier voor de reguliere Feenstra onderhoudscontracten.

Nuon Feenstra samenwerking

. Frisse en gezonde lucht in huis
. Professionele reiniging en deskundig onderhoud
. 5% korting voor Nuon klanten

Feenstra gespecialiseerd in onderhoud van mechanische ventilatie

Feenstra is volledig gecertificeerd zodat wij uw mechanische ventilatie optimaal kunnen onderhouden.

Soort onderhoudServiceabonnementEenmalige reiniging
Reiniging van de luchtkanalen . .
Onderhoud en reiniging van de box en ventielen v 2-jaarlijks .2
Meting van de afzuigcapaciteit . .
Afstelling van het systeem en de ventielen . .
Advies over juist gebruik van het ventilatiesysteem v 2- jaarlijks  
Kosten per maand inclusief 5% Nuon korting € 3,33 .
Eenmalige kosten (nulbeurt)   € 175,-
  direct afsluiten direct afsluiten
Eventuele extra kosten bij reparaties worden apart in rekening gebracht.
 

Ventilatiebox vervangen

ventilatieboxHeeft u een ventilatiesysteem dat ouder is dat 15 jaar, veel lawaai maakt en niet goed afzuigt? Dan kunt u ervoor kiezen om uw ventilatiebox te laten vervangen door Feenstra. Uit onderzoek van Stichting HIER klimaatbureau blijkt dat bij 2,2 miljoen huishoudens met mechanische ventilatie nog een oude (wisselstroom) ventilatiebox hangt. Deze box verbruikt ruim € 80,- per jaar aan stroom. Dat is meer dan de wasmachine en de koelkast bij elkaar! Een nieuwe, zuinige ventilatiebox verbruikt slechts € 8,- per jaar. Wij kunnen uw ventilatiebox vervangen vanaf € 295,- tijdens het reinigen van uw ventilatiekanalen.

Het belang van ventileren

Verzekerd van schone lucht

Wilt u de zekerheid dat uw mechanische ventilatie installatie goed onderhoud krijgt? Dan kunt u het beste een serviceabonnement afsluiten. Wij voeren daarbij eerst een ‘nulbeurt’ uit. Deze kost € 150,- en na uitvoering start het abonnement. 

De minimale looptijd van het serviceabonnement is 1 jaar. Daarna is het serviceabonnement maandelijks opzegbaar. Eventuele kosten bij reparaties brengen we apart in rekening.

Feenstra en het LongfondsActie logo Longfonds

Het Longfonds zet zich in voor 1 miljoen Nederlanders met een longziekte en maakt wetenschappelijk onderzoek naar longziekten mogelijk. 

Feenstra streeft samen met het Longfonds naar gezonde lucht in huis. Goed en schoon ventileren houdt uw longen gezond en is een belangrijke maatregel tegen huisstofmijt.