Corona

Onderhoudsafspraken gaan gewoon door

In Nederland gelden sinds 15 december 2020 aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Heeft u binnenkort een onderhoudsafspraak voor uw (verwarmings)toestel? Deze afspraak gaat gewoon door. Voor het veilig en goed functioneren van uw (verwarmings)toestel is regelmatig onderhoud belangrijk. Daarom laten wij graag alle afspraken, tenzij u of onze monteur klachten heeft, doorgaan.

Hoe gaat Feenstra om met het coronavirus (COVID-19)?

Voor uw en onze gezondheid werken wij sinds het begin van de coronacrises conform het Protocol Samen veilig doorwerken en de richtlijnen van het RIVM. Hieronder leest u wat onze maatregelen zijn als onze monteur bij u langs komt.

Komt Feenstra bij u langs? Dan vragen wij u deze maatregelen te lezen:

  • Onze monteur bewaart 1,5 meter afstand.
  • Onze monteur geeft geen hand bij binnenkomst.
  • Onze monteur draagt bij aankomst een mondkapje. Als de monteur veilig kan werken in de ruimte, dan zet zij of hij het mondkapje af.
  • We zullen u tot nader order niet meer laten tekenen op de iPad voor de gedane werkzaamheden. De handtekening op de werkbon is nu niet nodig.
  • Heeft u of een van uw huisgenoten last van keelpijn, hoesten en/of koorts? Dan vragen wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om de afspraak te verplaatsen. Bel: 088 8455 000.
  • Blijkt dat u of een van uw huisgenoten een verkoudheid heeft of last van hoesten tijdens de afspraak? Onze monteur stopt met de werkzaamheden en zal de afspraak niet door laten gaan.
  • Wij vragen u om uw woning goed te ventileren. Dat is niet alleen nu, maar altijd van belang overigens.
  • De installatie moet goed bereikbaar zijn voor onze monteur.

Voorafgaand aan de afspraak

Onze service-medewerkers:

  • Zullen geen afspraken maken voor service, onderhoud of montage indien een van de bewoners in de woning besmet is met het coronavirus of een van de verschijnselen heeft (keelpijn, hoesten en/of koorts). Onze medewerkers zullen hier pro-actief naar informeren.
  • Zullen geen afspraak inplannen zolang er sprake is van een besmetting. Na circa een week nemen wij weer contact met u op om - als het kan - een nieuwe afspraak te maken. Uiteraard kunnen wij ook met u afspreken dat u zelf contact met ons opneemt zodra de situatie is verbeterd.

Vragen?

Heeft u vragen over onze maatregelen? Of wenst u een afspraak te maken op een tijdstip verder in de toekomst? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen via 088 8455 000