Menu

Startersfunctie voor een jonge financial

Startersfunctie voor een jonge financial  - Amsterdam

Startersfunctie voor een jonge financial - Amsterdam

Ben jij een afgestudeerde HBO-er met economische achtergrond, die zoekt naar een startersfunctie om mooie en leerzame werkervaring op te doen? Solliciteer dan op deze leuke functie in Amsterdam!
Bas Kous, Financial Manager

Wat ga je doen als financial?

Jij bent een no-nonsense startende financial die de kwaliteit van zijn werk centraal stelt. Je werkt graag in een omgeving waar iedereen zo denkt. Je hoeft niet zo nodig een fancy kantoor met in de lobby een barista die een dubbele frappuccino met rechtsdraaiende geitenmelk (low-fat!) voor je klaar heeft staan.

Jij wilt een financieel professional worden in het team van Bas, Financial Manager, 38 en vader van 2 kinderen, om ervoor te zorgen dat de besluitvorming binnen Feenstra op de best mogelijke financiële en bedrijfseconomische analyses kan steunen.

Als jonge financial houd je jezelf bezig met diverse taken rondom de administratie van een aantal vestigingen. Zo verzorg je de maandelijkse financiële rapportages, verwerk je de bankmutaties en beheers jij alle balans rekeningen van die vestigingen. Als je ons komt versterken ga je kennis opbouwen van onze service- en montageprocessen zodat je daarmee in staat bent om de kwaliteit van de administratie te beoordelen. Om dit te kunnen doen bouw je een goede relatie op met de vestigingen, maar ook binnen ons team in Amsterdam aangezien je ook een aantal vestiging overstijgende taken zult krijgen.

Jouw team

Samen met jou bestaat het team uit ruim 30 personen, waarvan 6 administrateurs. Naast Bas bestaat het team uit een mooie mix van jong en ervaren: van Denise (jong maar talentvol) tot Johann (al ruim 40 jaar bij Feenstra in dienst…weet alles van Feenstra en is een echte vraagbaak). Allemaal nuchtere, inhoudelijk gedreven financials.

Jouw nieuwe werkgever?

Nu even iets over Feenstra als bedrijf en misschien jouw toekomstige werkgever. Feenstra is een installatiebedrijf dat al bijna 70 jaar bezig is met 1 doel: ervoor zorgen dat woon- en werkomgevingen comfortabel, gezond en veilig zijn. Alles wordt eraan gedaan om dit doel te realiseren. Niet alleen zijn we marktleider geworden, we zijn er nog trotser op dat we op vele gebieden voorloper zijn! Zowel op technisch terrein als in services steken we boven het maaiveld uit. We willen dit niveau houden en nog verder uitbouwen. Door veel te investeren in kennis van onze medewerkers, het delen van ervaringen door de “oude garde” en gerichte coaching zullen wij dit kunnen realiseren. Het liefst doen we dit met jou als versterking van ons team.

Jouw kennis en ervaring

Jij weet door je economische opleiding uiteraard zelf prima aan welke kwalificaties je moet voldoen om voor deze rol in aanmerking te komen. Voor de duidelijkheid noemen wij een paar eigenschappen. Wij zoeken iemand met een bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau, door de grote hoeveelheid ervaring van jouw directe collega’s is jouw werkervaring niet het grootste belang. Minstens zo belangrijk zijn jouw persoonskenmerken, zelfstandig, je neemt geen genoegen met middelmatigheid, flexibel waar het kan, standvastig waar het moet, leergierig, en communicatief vaardig en, zoals al vermeld, een sterke maag!

Is er ook een nadeel? Jazeker die is er ook… en daar heb je de sterke maag voor nodig. De koffie is namelijk belabberd. Echter, er gaan geruchten dat ook daaraan wordt gewerkt!

Bas, Denise en Johann kijken uit naar jouw reactie…

Solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan gerust contact op met Bas Kous, tel: 06-50126066 en kijk op de website voor meer informatie over ons. We ontvangen je cv en motivatiebrief graag via onderstaand formulier.