Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder - Lelystad

Voor het Feenstra IT team zijn we op zoek naar een ervaren MS Dynamics AX/NAV applicatiebeheerder.

Rienk de Vries - IT Feenstra

Wat houdt de functie in?

Je gaat het technisch en functioneel applicatiebeheer voeren over de applicaties Microsoft Dynamics AX (2012R2) en Navision (2009 CC), je zorgt samen met je collega’s voor stabiele applicaties die de business verder helpen. Voor NAV (plm 20 gebruikers) vorm je samen met een key-user het aanspreekpunt voor de gebruikers. Je lost problemen op, ondersteunt bij specificatie, realisatie en test van changes (ook rapportages) en onderhoud contacten met de externe leverancier. Voor AX (100+ gebruikers) draai je mee in het beheerteam wat zich met name bezighoudt met tweedelijns ondersteuning.

Wat vragen we van je?

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je:

  • Kennis van en ervaring met (beheren van) Microsoft Dynamics AX (2012R2) en Nav (2009 CC)
  • Kennis van Microsoft SQL server (voor zover relevant voor AX/NAV)
  • Kennis van de Navision Exsion Excel plug-in

Kennis van BIS (to-increase), Dynamics CRM en interfacing technieken rond AX en NAV is een pré.
Je kent je weg binnen de applicaties en kunt goed communiceren over applicaties op zowel functioneel als technisch vlak, met technici van externe leveranciers en key-users. Je bent op zoek naar een functie waarbij je zelf initiatief kan nemen en je jouw ambitie kwijt kunt om de applicaties verder te structureren en te verbeteren. Als persoon ben je analytisch ingesteld maar weet je dat te combineren met een oplossingsgerichte en betrokken hands-on mentaliteit. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in een vergelijkbare positie.


Je hebt de bereidheid tot reizen. De standplaats is Lelystad maar je zult met enige regelmaat ook naar vestigingen in Amsterdam, Tiel en Barendrecht reizen.

Wij bieden

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeids- voorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten.

Klinkt dit interessant? Dan zien we je sollicitatie voorzien van brief en cv graag tegemoet door een mail te sturen aan Frank Jansdam van HRM (fjansdam@feenstra.com).

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Rienk de Vries van IT, tel 06 - 15 85 01 50.