Beveiligingsmonteur

Beveiligingsmonteur  - Arnhem

Beveiligingsmonteur - Arnhem

Ben jij die monteur met passie voor de beveiligingstechniek? Kom je graag in contact met mensen, maar werk je graag zelfstandig? Dan is de baan van beveiligingsmonteur iets voor jou.
Esmond van der Waal, teamleider

Wat houdt de functie van beveiligingsmonteur in?

Elke 7 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Als een pand niet beveiligd is, heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden nodig om deze binnen te dringen. (Elektronische) beveiliging is dus belangrijk en onze beveiligingsmonteurs zorgen hiervoor. Zij plaatsen en onderhouden camera’s, beveiligingssystemen en smarthome oplossingen, verhelpen storingen en zorgen daarmee voor goede beveiliging. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, zodat klanten met een gerust hart weg kunnen gaan en ’s nachts met een veilig gevoel kunnen gaan slapen. Heb jij verstand van beveiligingstechniek? En vind je het leuk om klanten snel en goed te helpen door net iets meer te doen dan er van je verwacht wordt. Dan ben jij de vakman die wij zoeken!

Taken en verantwoordelijkheden

Als beveiligingsmonteur in de omgeving Arnhem zorg je voor een perfecte installatie en voor het goed functioneren van uiteenlopende beveiligingssystemen. Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, voer je bovendien inspecties en onderhoud uit. Ook daarbij overleg je eerlijk en vriendelijk met de klant, zodat zij weten hoe de installatie eraan toe is. Denk jij dat de installatie moet worden vervangen? Dan licht je de klant voor over de mogelijkheden en maak je ter plekke een offerte die past bij de situatie. Tevens bied je ‘eerste hulp bij storingen’. Zodra een melding binnenkomt, stap je in je moderne service bus en rijd je naar de klant. Je onderzoekt de storing, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installatie snel en vakkundig. Uiteraard zorg je ervoor dat je administratie altijd op orde is en kijk je vooruit in je planning om maximaal voorbereid onderweg te gaan.

Wat vragen we van je?

Je bent een klantgerichte monteur met passie voor beveiligingstechniek. Je hebt technisch inzicht en houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je geniet er van om net dat stapje harder te doen om de klant te laten blijken dat ie bijzonder voor ons is. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven.

Wat je verder meebrengt:

  • MBO niveau 4 door ervaring en of opleiding;
  • Een afgeronde opleiding Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV) is een pré, of je bent bereid dit te gaan halen;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en een verklaring van betrouwbaarheid;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:

Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een moderne organisatie met tienduizenden klanten. Je mag rekenen op (trotse) collega’s met liefde voor techniek en binnen ons bedrijf zijn ook mogelijkheden om door te groeien. De prima arbeidsvoorwaarden zijn een extra reden om je technische talent juist bij Feenstra in te zetten!

Solliciteren of meer informatie?

Neem contact op met Esmond van der Waal, teamleider via: 088 6660666 of stuur je cv en motivatiebrief via onderstaand formulier.