Beveiligingsmonteur

Beveiligingsmonteur  - Groningen

Beveiligingsmonteur - Groningen

Wil jij het unieke vak van beveiligingsmonteur leren? Kom je graag in contact met mensen? En werk je graag zelfstandig? Solliciteer dan op de functie van leerling monteur beveiliging in Groningen!
Ferry Berendsen, technisch manager 

Wat houdt de functie van beveiligingsmonteur in?

Elke 7 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Als een pand niet beveiligd is, heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden nodig om deze binnen te dringen. (Elektronische) beveiliging is dus belangrijk en onze beveiligingsmonteurs zorgen hiervoor. Zij plaatsen en onderhouden camera’s, beveiligingssystemen en smarthome oplossingen, verhelpen storingen en zorgen daarmee voor goede beveiliging. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, zodat klanten met een gerust hart weg kunnen gaan en ’s nachts met een veilig gevoel kunnen gaan slapen. Wil jij het vak beveiligingstechniek leren? En vind je het leuk om klanten snel en goed te helpen door net iets meer te doen dan er van je verwacht wordt. Dan ben jij de toekomstig vakman die wij zoeken!

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Je wordt opgeleid tot beveiligingsmonteur en als beveiligingsmonteur zorg je voor een perfecte installatie en voor het goed functioneren van uiteenlopende beveiligingssystemen. Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, voer je bovendien inspecties en onderhoud uit. Ook daarbij overleg je eerlijk en vriendelijk met de klant, zodat zij weten hoe de installatie eraan toe is. Denk jij dat de installatie moet worden vervangen? Dan licht je de klant voor over de mogelijkheden en maak je ter plekke een offerte die past bij de situatie. Tevens bied je ‘eerste hulp bij storingen’. Zodra een melding binnenkomt, stap je in je moderne service bus en rijd je naar de klant. Je onderzoekt de storing, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installatie snel en vakkundig. Uiteraard zorg je ervoor dat je administratie altijd op orde is en kijk je vooruit in je planning om maximaal voorbereid onderweg te gaan.

Wat vragen we van je?

Je bent klantgericht met passie voor beveiligingstechniek. Je geniet er van om net dat stapje harder te doen om de klant te laten blijken dat ie bijzonder voor ons is. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven. Daarnaast gelden de volgende eisen:

  • Leervermogen om de opleiding Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV) te kunnen behalen
  • Rijbewijs B
  • Verklaring Van Betrouwbaarheid
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschift
  • Technisch inzicht

Wij bieden:

Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een moderne organisatie met tienduizenden klanten. Je mag rekenen op (trotse) collega’s met liefde voor techniek en binnen ons bedrijf zijn ook mogelijkheden om door te groeien. De prima arbeidsvoorwaarden zijn een extra reden om je technische talent juist bij Feenstra in te zetten! Standplaats is Groningen.

Solliciteren of meer informatie?

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief via onderstaand formulier te versturen. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met: 088 - 6660666.