Interne communicatieadviseur

Interne communicatieadviseur   - Amsterdam Zuid-Oost

Interne communicatieadviseur - Amsterdam Zuid-Oost

Ben jij onze nieuwe pragmatische duizendpoot met ervaring op het gebied van communicatie die klanten kan verbinden? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet komen!
Michiel Pennings, manager Marketing & Communicatie

Feenstra, aangenaam!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Feenstra is 100% dochter van Nuon en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon, beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken. Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met een uitgebreid netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een landelijke dekking, een korte responsetijd en een 24/7 dienstverlening.

Wat houdt de functie interne communicatieadviseur bij Feenstra in?

Feenstra staat midden in de energietransitie en binnen ons bedrijf maken we grote stappen in verdere digitalisering. Als interne communicatieadviseur heb jij hierin een belangrijke rol door je collega’s te betrekken en te verbinden, mede vanuit onze TOF (Trots op Feenstra) Expeditie. Met dit interactief programma streven we naar optimale klantbeleving. Als interne communicatieadviseur ben je het brein achter ludieke acties en het enthousiasmeren van jouw klant. Je zorgt voor het verspreiden van de noodzakelijke kennis richting collega’s, waarbij je nadenkt over de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Tot slot ondersteun je onze senior communicatieadviseur bij het uitdragen van het merk Feenstra. 

Als communicatieadviseur heb je ervaring met opstellen, opmaken en verzenden van (interne) nieuwsbrieven, beheer en ontwikkel je binnen Feenstra ons intranet en de nieuwsApp. Je draagt zorg voor ons personeelsblad en geeft op de vestigingen training en advies met betrekking tot het juiste gebruik van tools. Voor alle belangrijke interne communicatie-activiteiten ben je het aanspreekpunt.

Wat vragen we van je?

Wat je nodig hebt is ongeveer twee jaar relevante werkervaring en een HBO-achtergrond in communicatie. Natuurlijk ben je scherp en foutloos in schriftelijke communicatie en kun je een goede vertaalslag maken naar onze monteurs. Het is een pré wanneer je beschikt over Photoshop-, Sharepoint- en contentmanagement-ervaring. Jouw standplaats is het bruisende Amsterdam ZO, maar we vragen ook van je dat je onze vestigingen in het land aangenaam verrast met jouw aanwezigheid.

Wij bieden:

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving die een zeer belangrijke transitie gaat doormaken. Het is tevens onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont. Net zo belangrijk is jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten. Wij bieden naast een goede werksfeer en een fijn team, marktconforme arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring. 

Solliciteren

Heb je nog vragen over de functie of over hoe het werken bij Feenstra is? Stel deze aan Michiel Pennings, manager Marketing en Communicatie via 06-11323916. Je sollicitatie met cv en motivatiebrief stuur je via onderstaand formulier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.