Menu

HSEQ adviseur

HSEQ adviseur  - Amsterdam / Heerhugowaard

HSEQ adviseur - Amsterdam / Heerhugowaard

Ben jij de Health, Safety, Environment en Quality (HSEQ) adviseur met ervaring op het gebied van het implementeren van managementsystemen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet komen!
Maud Provily-Sliepen, directeur HRM

Feenstra, aangenaam!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Feenstra is 100% dochter van Nuon en mede gedreven door de energie transitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon, beveiliging en smarthome.

Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met een uitgebreid netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een landelijke dekking, een korte responsetijd en een 24/7 dienstverlening.

HSEQ adviseur bij Feenstra

Als HSEQ adviseur richt je je vooral op het creëren van een veilige en gezonde werkplek. Je hebt ervaring met managementsystemen ontwikkelen en implementeren en weet hoe je vanuit je expert rol een verandering in gang kan zetten. Je bent met een aantal andere collega’s (4 fte) verantwoordelijk voor het opstellen, bewaken en laten uitvoeren van het HSEQ beleid. Ook heb je als taak intern en externe audits te organiseren en uit te voeren. En als er dan veiligheidsissues aan de orde zijn, dan analyseer je deze en stel je verbeterplannen op. Ook zorg je voor het verkrijgen, behouden en beheren van de diverse certificeringen.

Veiligheid is een belangrijk onderwerp in onze organisatie. Je herkent je dus ook volledig in ons credo “we werken veilig, of we werken niet”. Je rol is dus ook continu draagvlak hier voor te creëren op een aansprekende, vlotte en coachende manier. Zowel voor medewerkers als voor de leidinggevende. Jij bent immers hun sparringspartner en, wat ons betreft, cultuurveranderaar op het gebied van veiligheid.

Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarin we het belangrijk vinden in alle facetten van onze dienstverlening de optimale klantbeleving te kunnen leveren. Of jouw klant intern of extern zit, dat maakt wat ons betreft geen verschil. Je moet je dus ook aangesproken voelen als we in onze dienstverlening de klanten aangenaam willen verrassen, meer willen doen dan verwacht, in een uitdagende werkomgeving waar je als medewerker richting en ruimte krijgt. Herken jij je hier in? Dan lezen wij graag in je motivatie hoe dit past bij jou als persoon en wellicht in je toekomstige rol van HSEQ adviseur bij Feenstra.

Wat vragen we van je?

Voor de positie van HSEQ adviseur zoeken wij een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding in de richting van bijvoorbeeld Hogere Veiligheidskunde of Risicomanagement. Werkervaring is een plus en dan zeker aantoonbare ervaring op het gebied van managementsystemen. Als je ervaring meebrengt op het gebied van gas- en water technische installaties of affiniteit hebt met techniek en bereid bent deze je snel eigen te maken, ook dan horen we graag van je!

Wij bieden:

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Het is onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont. Net zo belangrijk is jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten. Wij bieden naast een goede werksfeer en een fijn team, marktconforme arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring.

Solliciteren

Heb je nog vragen over de functie of over hoe het werken bij Feenstra is? Stel deze aan Maud Provily-Sliepen via 06 11 39 61 32 en tevens leidinggevende van de HSEQ afdeling binnen Feenstra. Solliciteren? Een enthousiaste motivatie samen met je curriculum vitae mag je sturen via onderstaand formulier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.