Ketenplanner ventilatie

Ketenplanner ventilatie  - Capelle a/d IJssel

Ketenplanner ventilatie - Capelle a/d IJssel

Voor Feenstra Ventilatie zijn we op zoek naar een planner die organiseren en plannen in de vezels heeft!
Ruben de Heij

Over Feenstra

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Feenstra is het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon. Met meer dan 1.200 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 850.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat.

Wat houdt de functie van technisch adviseur in?

Zowel voor service en onderhoud als voor het projecten team van Feenstra Ventilatie ben je verantwoordelijk voor de optimale inzet van de monteurs. Je hebt inzicht in de uit te voeren activiteiten, zowel korte als lange termijn, en stemt hier de capaciteit op af. Je bent de spin in het web en werkt nauw samen met de monteurs, call center agents en ketenmanagers. We zoeken een enthousiaste en flexibele collega die het leuk vindt om in een dynamisch team aan het werk te gaan. Je schakelt continue met monteurs, collega’s van de beide teams en streeft een zo hoog mogelijke klanttevredenheid na.

Wat vragen we van je?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. In een vergelijkbare rol heb je minimaal 5 jaar werkervaring. Voor jou staat klanttevredenheid voorop en organiseren en plannen zit in het bloed. Je bent in staat om prioriteiten te bepalen, de voortgang te bewaken en tijdig te signaleren wanneer je moet ingrijpen. Met de juiste informatie kan je realistische conclusies trekken en durf je een beslissing te nemen. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat! 

 

We bieden:

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeids- voorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten.

Solliciteren of meer informatie?

Klinkt dit interessant? Dan zien we je sollicitatie voorzien van brief en cv graag tegemoet door een mail te sturen aan Ruben de Heij via rdheij@feenstra.com. Neem voor meer informatie over de functie contact op, tel 06 41 14 81 90.