Menu

Medewerker administratie / callcenter

Medewerker administratie / callcenter  - Barendrecht

Medewerker administratie / callcenter - Barendrecht

Wil je graag in een dynamisch team werken en staat klanttevredenheid hoog bij je in het vaandel? Solliciteer dan op deze veelzijdige functie!
Ruben de Heij, ketenmanager Ventilatie

De organisatie

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Feenstra is hét onafhankelijke, allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zonnecollectoren. Met meer dan 1.200 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 850.000 Nederlandse huishoudens, met name particulieren en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een servicedienst die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat.

Wat houdt de functie in?

Iedere dag bellen vele bewoners, opdrachtgevers en collega’s (monteurs) naar het callcenter. We zoeken een enthousiaste collega die ieder telefoongesprek als uitdaging ziet om de klant naar tevredenheid te helpen. Je vindt het leuk om in een dynamisch team te werken, klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en dit bereik je door optimaal samen te werken met je collega’s. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant ben je in staat om snel te schakelen en de klant te voorzien van een passend antwoord. Daarnaast is er de verantwoordelijkheid voor het aanschrijven van bewoners bij een nieuw project. Tevens is het in orde houden van de werkmappen en een juiste interne distributie van orderadministratie een van jouw kwaliteiten.

Wat vragen we van je?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. In een vergelijkbare rol heb je minimaal 3 jaar werkervaring. Voor jou staat klanttevredenheid voorop. Je kan goed luisteren, bent begripvol en communiceert met de klant op professionele wijze. Met de juiste informatie zorg je voor een tevreden klant. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat!

We bieden:

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten. 

Solliciteren of meer informatie?

Klinkt dit interessant? Dan zien we je sollicitatie voorzien van brief en cv graag tegemoet via onderstaand formulier. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Ruben de Heij: 06 - 41 14 81 90.