Medewerker alarmcentrale

Medewerker alarmcentrale   - Roosendaal

Medewerker alarmcentrale - Roosendaal

Ben jij flexibel en klantgericht? Onze alarmcentrale in Roosendaal zoekt enthousiaste collega’s!
Simon van Egmond, manager alarmcentrale

Wat houdt de functie van medewerker alarmcentrale in?

Als collega van onze ‘Flexpool’ vragen we in deze functie flexibiliteit en daar krijg jij een hele leuke afwisselende baan voor terug. Je werkzaamheden bestaan namelijk uit het opvolgen en afhandelen van geautomatiseerde alarmmeldingen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Je volgt hierbij de procedure die met de klant is afgesproken en schakelt waar nodig hulpdiensten in. Je bent een aanspreekpunt voor onze klanten en weet samen met hen telefonisch storingen op te lossen.

Om bij een alarmcentrale te mogen werken dien je  te beschikken over de vereiste diploma’s. Heb jij nog geen beveiligingsopleiding afgerond, dan is dat geen enkel probleem! Je krijgt bij ons kosteloos de opleiding BoCA (basisopleiding alarmcentralist) aangeboden zodat je helemaal op de hoogte bent en direct mee kan draaien als volwaardig lid van het team..

Wat vragen we van je?

De ‘Flexpool’ is verantwoordelijk om het vaste team te ondersteunen bij drukte (in vakanties, bij ziekte, etc.). Je wordt op oproepbasis ingezet dus vaste dagen/tijden kunnen we helaas niet garanderen, maar we houden uiteraard wel rekening met jouw planning. Het aantal uren in de week zal ook wisselen: je werkt minimaal 8 uur per week en het maximale aantal uren is in overleg met jou te bepalen. In de praktijk zal dit zo’n 8 à 16 uur per week bedragen.

Omdat de meldingen 24 uur per dag en 7 dagen in de week binnenkomen, wordt binnen Alarm Control Nederland in ploegendienst gewerkt. De werktijden zijn van 07.00 - 15.00 uur, van 15.00 - 23.00 uur en van 23.00u - 07.00 uur. 

Wat je verder mee brengt

Je bent doortastend, stressbestendig en hebt een professionele instelling. Je beschikt over een goed ontwikkeld inlevingsvermogen richting klanten, waardoor je in staat bent om het belang van de klant altijd op de eerste plaats te zetten. Je bent flexibel en werken op oproepbasis vormt voor jou geen enkel probleem. 

Wij bieden jou

Alarm Control Nederland is volop in beweging. Werken bij ons betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Het is onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers weet te belonen. Net zo belangrijk is jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten. Wij bieden naast een goede werksfeer en een fijn team, marktconforme arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring.

Geïnteresseerd?

Spreekt werken in een alarmcentrale je aan? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Een antecedentenonderzoek is onderdeel van de screening. Voor vragen over de in te vullen functie kun je contact opnemen met Simon van Egmond via 0165 576 510. Je sollicitatie met cv + motivatiebrief kan je via onderstaand formulier verzenden.