Medewerker Servicecentrum

Medewerker Servicecentrum  - Lelystad

Medewerker Servicecentrum - Lelystad

Ben jij de medewerker van het servicecentrum die kan presteren onder drukte? En blijf je ondanks alles klantvriendelijk? Dan zijn wij in Lelystad op zoek naar jou!
Paris Meijer

Feenstra, aangenaam!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren.

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor haar klanten klaar staat. En? We hebben ruimte voor nieuwe mensen!

Wat houdt de functie van Medewerker Servicecentrum in?

Als Medewerker Servicecentrum ben je onderdeel van een divers team, het aanspreekpunt voor onze klanten met als thuisbasis Lelystad. Met de donkere en koude maanden in het vooruitzicht, ben jij de warme, klantvriendelijke servicecentrum medewerker die onze klanten ondersteunt, helpt en adviseert. Niets is vervelender dan een cv-ketel die hapert en elke klant wil zo spoedig mogelijk een oplossing. Ben jij bestand tegen deze druk en blijf je ondanks alles klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen we van je?

We zoeken flexibele mannen en vrouwen die zich verantwoordelijk voelen voor het afleveren van kwalitatief goed werk voordat zij huiswaarts keren. Nieuwe collega’s die tot bloei komen als zij onderdeel zijn van een divers team en zich staande weten te houden in drukke tijden. Ook vinden wij het belangrijk dat je je herkent in onze kernwaarden vakmanschap, vertrouwen, vooruitstrevendheid en veiligheid. En omdat de druk van onze werkzaamheden in de donkere maanden ligt, zoeken wij mannen of vrouwen die echt flexibel zijn. Dat betekent dus dat de werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden in de weekenden en avonduren.

Wij bieden:

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Het is onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt. Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, dus waar wacht jij nog op!

De aanstelling betreft een tijdelijke functie voor de duur van het herfst- en winterseizoen eventueel met uitloop naar het begin van de lente. We kijken uit naar je curriculum vitae en je motivatie om aan de slag te gaan als Service Center medewerker. 

Solliciteren?

Heb je nog vragen over de functie of over hoe het werken bij Feenstra is? Stel deze dan aan Paris Meijer Teammanager Service & Storing te bereiken via 06-34931733. Solliciteren kan door onderstaand formulier in te vullen met een motivatie en curriculum vitae.