Montagemonteur

Montagemonteur  - Amsterdam e.o.

Montagemonteur - Amsterdam e.o.

Ben jij de klantgerichte vakman met oog voor kwaliteit en veiligheid? Een doorzetter die meer doet dan hij beloofd? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Maurice Sorel, ketenmanager Montage 

Feenstra, aangenaam!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Feenstra is 100% dochter van Nuon en mede gedreven door de energie transitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon, beveiliging en smarthome. Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met een uitgebreid netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een landelijke dekking, een korte responsetijd en een 24/7 dienstverlening

Wat houdt de functie van montagemonteur bij Feenstra in?

We staan als Feenstra midden in de energie transitie en maken een grote stap in de digitalisering van ons bedrijf. Dit alles ondersteund vanuit onze TOF (Trots op Feenstra) expeditie. Een interactief programma waarin we streven naar optimale klantbeleving. En als montagemonteur heb je hier een belangrijke rol in. Zo breng jij dagelijks, in teamverband, comfort bij onze klanten thuis door het veilig plaatsen van cv ketels. Veilig werken vinden we belangrijk bij Feenstra. Je herkent je daarom ook in ons credo “we werken veilig of we werken niet”. Bij Feenstra beschik je over een goed uitgeruste en moderne montagebus en heb je de beschikking over een iPad en mobiele telefoon.

Wat vragen we van je als montagemonteur?

We zoeken flexibele mannen en vrouwen die zich verantwoordelijk voelen voor het afleveren van kwalitatief goed werk voordat zij huiswaarts keren. Nieuwe collega’s die tot bloei komen als zij onderdeel zijn van een divers team en zich staande weten te houden in drukke tijden. Ook vinden wij het belangrijk dat je je herkent in onze kernwaarden vakmanschap, vertrouwen, vooruitstrevendheid en veiligheid.

Extra kwalificaties

Als montagemonteur heb je minimaal MBO 3 elektro- of installatietechniek. VCA certificaat is vereist. Heb je deze kwalificaties niet, maar heb je wel affiniteit met techniek? Ook dan komen we graag met je in gesprek.

Wij bieden:

Feenstra is  volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Het is onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt. Net zo goed als jouw persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid tot het volgen van opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten. 

Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring. Zo betalen wij onder andere jouw reisuren van je woon-werkverkeer en door de opbouw van ADV, beschik je over veel vrije dagen. Tot slot bieden we je een jaarcontract contract met zicht op verlenging naar onbepaalde tijd, dus waar wacht jij nog op! 

Solliciteren

Solliciteren kan via onderstaand formulier. We kijken uit naar je curriculum vitae en je motivatiebrief om aan de slag te gaan als montagemonteur bij Feenstra.

Heb je nog vragen over de functie of over hoe het werken bij Feenstra is? Stel ze dan aan Maurice Sorel, ketenmanager Montage via 06-38011316.