Montagemonteur verwarmingsinstallaties

Montagemonteur verwarmingsinstallaties  - Noord-Holland

Montagemonteur verwarmingsinstallaties - Noord-Holland

Plezier in je werk belangrijk? Absoluut!!
Hans Roosenburg, projectleider montage Feenstra

Feenstra, aangenaam!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken vervangen en installeren. Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat. En? We hebben ruimte voor nieuwe mensen!

Wat houdt de functie van montagemonteur in?

Als montagemonteur ben je onderdeel van een divers team en verzorg je alle werkzaamheden die te maken hebben met het aanleggen van verwarmingsinstallaties bij bestaande woningen, wooncomplexen en stadsverwarming in Noord-Holland.

Wat vragen we van je?

We zoeken flexibele mannen en vrouwen die zich verantwoordelijk voelen voor het afleveren van kwalitatief goed werk voordat zij huiswaarts keren. Nieuwe collega’s die tot bloei komen als zij onderdeel zijn van een divers team en zich staande weten te houden in drukke tijden. Ook vinden wij het belangrijk dat je je herkent in onze kernwaarden vakmanschap, vertrouwen, vooruitstrevendheid en veiligheid. Als montagemonteur heb je minimaal MBO 3 elektro- of installatietechniek met drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie. VCA certificaat is vereist, VEWA is een pre.

Wij bieden:

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Het is onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt. Net zo goed als jouw persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid tot het volgen van opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten. Wij bieden concurrerende arbeids- voorwaarden, dus waar wacht jij nog op!

Solliciteren kan via onderstaand formulier. We kijken uit naar je curriculum vitae en je motivatie om aan de slag te gaan als montagemonteur bij Feenstra. Heb je nog vragen over de functie of over hoe het werken bij Feenstra is? Stel deze dan aan Hans Roosenburg, projectleider montage te bereiken via HRoosenburg@feenstra.com of via 06 - 25 08 42 37.