Monteur in opleiding

Monteur in opleiding  - Op locaties door heel Nederland

Monteur in opleiding - Op locaties door heel Nederland

Wil jij onze klanten verrassen? Wil je een echte vakman zijn? Dan ben jij wellicht onze monteur van de toekomst!
Maud Provily-Sliepen, directeur HRM

Wie ben jij?

Elke dag sta je vol trots op en kun je niet wachten op een dag vol diversiteit en mooie uitdagingen in je werk. Je bent een techneut in hart en nieren. Het ontzorgen en professioneel overkomen bij de klant is voor jou een tweede natuur. Je wilt altijd het beste uit jezelf halen en staat open voor feedback. Tevens sta je voor vertrouwen, afspraak = afspraak en weet jij de klant centraal te zetten. Het sleutelen is voor jou niet het belangrijkste, maar het brengen van comfort bij onder andere de mensen thuis staat bij jou hoog in het vaandel. Klinkt dit als muziek in je oren?  Lees dan snel verder!!

Over Feenstra

Sinds de oprichting van Feenstra in 1947 is het vakmanschap dat hen onderscheidt in de markt. Feenstra maakt de omgeving van wonend en werkend Nederland comfortabel. Daarvoor hebben ze niet alleen de nieuwste techniek in huis, maar ook mensen met veel verstand van advies, installatie en onderhoud. Ze zijn trots op hun ruim 800 gecertificeerde vakmannen. En hier kun jij bij horen!

Over de opleiding tot monteur

De opleiding duurt 2 jaar en leid je op tot monteur in de installatietechniek. Je volgt een BBL traject en zal vanaf de eerste dag in dienst treden bij Feenstra en een betaalde opleiding volgen.

Je wordt opgeleid tot monteur. In deze functie ben je het visitekaartje van Feenstra. Je verricht zorgvuldig en zelfstandig alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden. Tevens maak je een inschatting en adviseer je de klant als het gaat om vervangende en of vernieuwende onderdelen van gehele installaties.

Om toegelaten te worden ga je eerst door een aantal selectierondes. Allereerst schrijf je een goede motivatiebrief en toon je 100% inzet. Na een positief persoonlijk gesprek doorloop je een 3 daags assessment. Dit houdt in dat je een halve dag theorie hebt en 2,5 dag praktijk. Indien je alles, inclusief referentiecheck, positief hebt doorstaan zal je verder gaan naar de tweede ronde. Ben je een van de gelukkigen die geselecteerd wordt? Dan heten wij je welkom in het opleidingstraject!

Wat vragen we van je?

Wij vragen je te reageren als je positief ingesteld bent, je echt wat wilt leren en met plezier en trots naar je werk gaat. Je kan zelfstandig werken, maar voegt ook zeker wat toe in een team. Daarnaast gelden de volgende eisen:

  • Leervermogen om een MBO 3 diploma te kunnen behalen
  • Rijbewijs B
  • Verklaring Omtrent het Gedrag
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift
  • Technisch inzicht
  • Je vindt het geen probleem om in kleine ruimtes te werken 
  • Je verkeert in goede gezondheid en bent fysiek sterk
  • Je bent flexibel qua werktijden

Wil je alvast een voorproefje van je toekomstige baan bij Feenstra? Bekijk dan onderstaand filmpje: 

Solliciteren?

Geïnteresseerd? We zien je sollicitatie graag tegemoet komen! Je kan je cv en motivatiebrief versturen via onderstaand formulier.