Monteur zonnepanelen

Monteur zonnepanelen  - Door heel Nederland

Monteur zonnepanelen - Door heel Nederland

Ben jij die monteur met passie voor techniek? Kom je graag in contact met mensen? Dan is de baan van monteur zonnepanelen bij Feenstra iets voor jou. 
John Liebers, manager zon

Wat houdt de functie van monteur zonnepanelen in?

Voor niets komt de zon op. De energie van de zon is schoon en raakt nooit uitgeput. Onze klanten maken daar slim gebruik van door met zonnepanelen zelf stroom op te wekken. De zonnige dagen worden nog mooier met een kleine zonne-energiecentrale op het dak. Want, zodra de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, wordt er op de elektriciteitsrekening bespaard. Terugverdientijd en veiligheid zijn voor Feenstra en onze klanten belangrijk. Heb jij verstand van het monteren van zonnepanelen en/of elektrotechniek? En vind je het leuk om klanten snel en goed te helpen? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

De montagewerkzaamheden bestaan uit het monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. Je werkt meestal bij particuliere klanten, dus een verzorgde uitstraling en klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Zowel het plaatsen als het aansluiten behoren tot jouw takenpakket.

Wat vragen we van je?

Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven.

Wat je verder meebrengt:

  • Beroepsopleiding in de elektrotechniek/bouw
  • Ruimtelijk inzicht
  • Goede werkmentaliteit
  • Geen hoogtevrees
  • VCA basis
  • Rijbewijs B (E pre)

Wij bieden:

Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een moderne organisatie met tienduizenden klanten. Je mag rekenen op collega’s met liefde voor techniek en binnen ons bedrijf zijn ook mogelijkheden om door te groeien. Prima arbeidsvoorwaarden zijn een extra reden om je technische talent juist bij Feenstra in te zetten! 

Solliciteren of meer informatie?

Neem contact op met John Liebers (Manager Zon) via 055 - 539 38 32. Je cv en motivatiebrief kan je versturen via onderstaand formulier.