Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur  - Noord-Holland

Onderhoudsmonteur - Noord-Holland

Feenstra Ventilatie zoekt een enthousiaste en klantgerichte onderhoudsmonteur die van aanpakken weet!
Wilbert Burger, manager Ventilatie

De organisatie

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Feenstra is het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon. Met meer dan 1.200 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 850.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die iedere dag voor zijn klanten klaar staat.

Wat houdt de functie van onderhoudsmonteur in?

Je verricht zorgvuldig en zelfstandig reinigingswerkzaamheden aan mechanische ventilatie installaties bij particuliere bewoners thuis. Dit betreft de gehele installatie; het reinigen van de ventilatiekanalen als ook de ventilatie units. Je onderhoudt klantencontact op een manier zoals je zelf thuis ook een monteur wenst te ontvangen. Tevens maak je een inschatting en adviseer je als het gaat om vervanging of vernieuwing van installatieonderdelen of vernieuwing van gehele installaties. Je werkgebied in deze functie is in Noord-Holland, grofweg tussen Amsterdam en Den-Helder.

Taken en verantwoordelijkheden

Feenstra staat voor een gezond binnenklimaat van haar klanten. Onze klanten bieden we daarom de mogelijkheid om de ventilatiekanalen in de woning schoon te maken. Je bent vriendelijk richting de klant en zorgt ervoor dat de werkzaamheden zorgvuldig en netjes worden uitgevoerd. Daarbij denk je met de klant mee en adviseer je de klant over de mogelijkheden om de installatie te verbeteren. Uiteraard zorg je ervoor dat de administratie altijd op orde is.

Wat je verder meebrengt:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de installatietechniek
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Proactief en zelfstandig
  • Nette en ordelijke werkwijze
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

We bieden:

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeids- voorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten. Je werkomgeving is Noord-Holland, het kantoor bevindt zich in Capelle a/d IJssel.

Solliciteren of meer informatie?

Klinkt dit interessant? Dan zien we je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en cv graag tegemoet via onderstaand formulier. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Robin Fredriksen: 06-24859720.