Projectmonteur

Projectmonteur  - Noord-Holland / Utrecht

Projectmonteur - Noord-Holland / Utrecht

Ben jij de enthousiaste projectmonteur die van aanpakken weet? En woon je in Noord-Holland of Utrecht? Solliciteer dan op deze functie!
Ruben de Heij, ketenmanager

De organisatie

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Feenstra is het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon. Met meer dan 1.200 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 850.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat.

Wat houdt de functie van projectmonteur in?

Je verricht zorgvuldig en zelfstandig projectwerkzaamheden aan mechanische ventilatie installaties bij particuliere bewoners thuis en collectief. Dit betreft de gehele installatie; het reinigen van de ventilatiekanalen als ook de ventilatie units, maar ook het plaatsen en aanbrengen van individuele en collectieve systemen, zoals dakventilatoren. Je onderhoudt klantencontact op een manier zoals je zelf thuis ook een monteur wenst te ontvangen. Je werkgebied in deze functie is afhankelijk van je woonplaats. Momenteel richten we ons op de provincies Noord-Holland en Utrecht.

Taken en verantwoordelijkheden

Feenstra staat voor een gezond binnenklimaat van haar klanten. Je bent in staat om zelfstandig je werk uit te voeren. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en vindt af en toe wat verder rijden geen probleem. Daarbij denk je met de opdrachtgever mee en functioneer je al adviseur. Je kan daarnaast ook goed samenwerken. Hoogtevrees is in deze job niet wenselijk. Uiteraard zorg je ervoor dat de administratie altijd op orde is.

Wat je verder meebrengt:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de installatietechniek/elektrotechniek
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Proactief en zelfstandig
  • Nette en ordelijke werkwijze
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Rijbewijs B

We bieden:

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten. Het kantoor bevindt zich in Capelle a/d IJssel.

Solliciteren?

Klinkt dit interessant? Dan zien we je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en cv graag tegemoet via onderstaand formulier. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Ruben de Heij: 06 - 411 48 190.