Menu

Senior callcenter medewerkers

Senior callcenter medewerkers  - Barendrecht

Senior callcenter medewerkers - Barendrecht

Voor het service en onderhoud team in Barendrecht zijn we op zoek naar senior callcenter medewerkers om onze klanten vriendelijk te woord te staan.

De organisatie

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Feenstra is het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon. Met meer dan 1.200 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 850.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat.

Wat houdt de functie in?

Iedere dag bellen vele bewoners, opdrachtgevers en collega’s (monteurs) naar het call center. We zoeken een enthousiaste collega die ieder telefoongesprek als uitdaging ziet om de klant naar tevredenheid te helpen. Je vindt het leuk om in een dynamisch team te werken, klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en dit bereik je door optimaal samen te werken met je collega’s. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant ben je in staat om snel te schakelen en de klant te voorzien van een passend antwoord.

Wat vragen we van je?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. In een vergelijkbare rol heb je minimaal 3 jaar werkervaring. Voor jou staat klanttevredenheid voorop. Je kan goed luisteren, bent begripvol en communiceert met de klant op professionele wijze. Met de juiste informatie zorg je voor een tevreden klant. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat!

Wij bieden

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeids- voorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten.

 

Solliciteren of meer informatie

Klinkt dit interessant? Dan zien we je sollicitatie voorzien van brief en cv graag tegemoet door een mail te sturen aan Vera van Asten via vvasten@feenstra.com. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Wilbert Burger,  tel 06 43 83 45 29.