Servicemonteur

Servicemonteur  - Amsterdam

Servicemonteur - Amsterdam

Wil jij werken bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is op het gebied van slimme en duurzame technieken? Ben jij die persoon die graag werkt in een gezellig team, en energie krijgt van klantcontact? Neem dan contact met ons op.
Remco van den Beld, Ketenmanager Feenstra

Feenstra, aangenaam!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat. En? We hebben ruimte voor nieuwe mensen!

Wat houdt de functie van servicemonteur in?

Als servicemonteur bied je ‘eerste hulp bij cv-ongelukken’. Je onderzoekt de storing, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installaties snel en vakkundig. Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, voer je bovendien inspecties en onderhoud uit. Bij Feenstra beschik je over een goed uitgeruste en moderne servicebus en heb je de beschikking over een iPad en mobiele telefoon.

Wat vragen we van je?

We zoeken flexibele mannen en vrouwen die zich verantwoordelijk voelen voor het afleveren van kwalitatief goed werk voordat zij huiswaarts keren. Nieuwe collega’s die tot bloei komen als zij onderdeel zijn van een divers team en zich staande weten te houden in drukke tijden. Ook vinden wij het belangrijk dat je je herkent in onze kernwaarden vakmanschap, vertrouwen, vooruitstrevendheid en veiligheid. 

Extra kwalificaties

Als servicemonteur heb je minimaal MBO 3 elektro- of installatietechniek. VCA certificaat is vereist. Heb je deze kwalificaties niet, maar heb je wel affiniteit met techniek? Ook dan komen we graag met je in gesprek.

Wij bieden:

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Het is onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt. Net zo goed als jouw persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid tot het volgen van opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten.

Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring. Zo betalen wij onder andere jouw reisuren van je woon-werkverkeer en door de opbouw van ADV, beschik je over veel vrije dagen. En wel die mooi uitgeruste bus, maar nog geen rijbewijs? Ook dan denken we graag met je mee! Tot slot bieden we in eerste instantie een tijdelijk contract met zicht op verlenging naar onbepaalde tijd, dus waar wacht jij nog op!

Solliciteren kan via onderstaand formulier. We kijken uit naar je curriculum vitae en je motivatie om aan de slag te gaan als montagemonteur bij Feenstra. Heb je nog vragen over de functie of over hoe het werken bij Feenstra is? Stel ze dan aan Remco van den Beld, Ketenmanager (RvdBeld@feenstra.com) via 020 - 342 81 30.