Servicemonteur met passie

Servicemonteur met passie  - Flevoland

Servicemonteur met passie - Flevoland

Wij zoeken in de regio Flevoland monteurs met passie voor de installatietechniek. Kom je graag in contact met mensen en weet jij alles van techniek? Dan hebben wij de baan waar jij naar op zoek bent.
Ingrid Paulusma, ketenmanager Feenstra Drachten

Wat houdt de functie in?

Je verricht zorgvuldig en zelfstandig alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden gecombineerd met het in bedrijf stellen en inregelen van met name centrale verwarmings- en mechanische ventilatie installaties. Je onderhoudt klantencontact op een dusdanige manier dat de klant tevreden is. Tevens maak je een inschatting en adviseer je als het gaat om vervanging of vernieuwing van installatieonderdelen of vernieuwing van gehele installaties. Je werkt in een storingsdienst en het werkgebied van deze functie is regio Flevoland. 

Taken en verantwoordelijkheden

Als servicemonteur bied je ‘eerste hulp bij cv-ongelukken’. Zodra een melding binnenkomt, stap je in je volledig uitgeruste servicebus en rijd je naar de klant. Je onderzoekt de storing, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installaties snel en vakkundig. Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, voer je bovendien inspecties en onderhoud uit. Ook daarbij overleg je eerlijk en vriendelijk met de klant, zodat hij/zij weet hoe de installatie eraan toe is. Denk jij dat de installatie moet worden vervangen? Dan licht je de klant voor over de mogelijkheden en maak je ter plekke een offerte die past bij de situatie. Uiteraard zorg je ervoor dat de administratie altijd op orde is. 

Wat vragen we van je?

Je bent een ervaren, klantgerichte servicemonteur met passie voor installatietechniek. Je kent cv-ketels van binnen en van buiten en houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Storingen hebben ook geen negen tot vijf mentaliteit! Zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven. 

Wat je verder meebrengt:

. Een afgeronde opleiding in de installatie- en/of elektrotechniek (minimaal MBO niveau 3 en bij voorkeur SEMI 3)
. Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
. Goede communicatieve vaardigheden;
. Proactief en zelfstandig;
 . Nette en ordelijke werkwijze;
. Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden:

Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een moderne organisatie met tienduizenden klanten. Je mag rekenen op collega’s met liefde voor techniek en binnen ons bedrijf zijn ook mogelijkheden om door te groeien. Prima arbeidsvoorwaarden zijn een extra reden om je technische talent juist bij Feenstra in te zetten! 

Ben je geïnteresseerd?

Kom jij ons team versterken? Solliciteren kun je doen via onderstaand sollicitatieformulier. Wil je meer informatie neem contact op met Ingrid Paulusma (Ketenmanager) via 06 - 525 09 273.