Menu

Servicemonteur Klein Installatiewerk

Servicemonteur Klein Installatiewerk  - Zuid-Limburg

Servicemonteur Klein Installatiewerk - Zuid-Limburg

Wij zijn in Limburg op zoek naar een Service Monteur Klein installatiewerk. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klant er altijd lekker warm bij zit. 
Arnold Hanken

Over Feenstra

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat.

Wat houdt de functie van Servicemonteur KIW in?

Als Servicemonteur KIW (klein installatiewerk) vind je het leuk om elke dag bij iemand anders aan de deur aan te bellen om die bewoner er weer warm bij te laten zitten. Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden buiten de cv-ketel, denk aan radiatoren, rookgasafvoeren en lekkages aan leidingen.  

Taken die hierbij horen zijn:

  • Leidingwerk boven en onder vloeren vervangen of installeren;
  • Kranen vernieuwen (thermostaatkranen of open/dichtkranen);
  • Radiatoren vervangen;
  • Leidingen repareren;
  • Toevoeren repareren;
  • Advies geven voor nieuwe installaties;
  • Stadsverwarmingsunits vervangen;
  • Ketels vernieuwen.

Je zal komen te werken in een klein gezellig team, wat erg op elkaar is aangewezen. Samen willen jullie de klant tevreden stellen en resultaat boeken. 

Wat vragen we van je?

Minimaal MBO niveau met 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast ben je een harde werker, stel je hoge eisen aan het werk dat je neerzet en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. De standplaats in Venray.

We bieden:

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten. 

Solliciteren of meer informatie?

Neem contact op met Arnold Hanken (Ketenmanager) via tel.: 0478-582626. Je sollicitatie met cv + motivatiebrief ontvangen we graag via onderstaand formulier.