Servicemonteur

Servicemonteur  - Tiel

Servicemonteur - Tiel

Heb jij verstand van installatietechniek? En vind je het leuk om klanten snel en goed te helpen als servicemonteur in de provincie Utrecht? Dan zoeken wij jou! 
Wiljam van Gaal, ketenmanager

Wat houdt de functie van servicemonteur in?

Prettig wonen begint bij comfort. En niets is zo vervelend als de ochtend beginnen met onverwacht een koude douche. Of na een dag hard werken thuiskomen in een kil huis. Daarom komen onze servicemonteurs snel in actie als de cv’s van klanten het laten afweten. Dat geldt natuurlijk ook voor andere installaties, zoals ventilatiesystemen en de watervoorziening. Heb jij verstand van installatietechniek? En vind je het leuk om klanten snel en goed te helpen? Dan zoeken wij jou! Je rapporteert aan de Ketenmanager Service Consumentenmarkt en je werkgebied is rondom de plaatsen Utrecht, De Bilt, Houten, Zeist en Amersfoort.

Taken en verantwoordelijkheden

Als servicemonteur bied je ‘eerste hulp bij cv-ongelukken’. Zodra een melding binnenkomt, stap je in je moderne servicebus en rij je naar de klant. Je onderzoekt de storing, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installaties snel en vakkundig. Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, voer je bovendien inspecties en onderhoud uit. Ook daarbij overleg je eerlijk en vriendelijk met de klant, zodat zij weten hoe de installaties eraan toe zijn. Denk jij dat de installatie moet worden vervangen? Dan licht je de klant voor over de mogelijkheden en koppel je jouw bevindingen terug naar de commerciële afdeling. Uiteraard zorg je ervoor dat de administratie altijd op orde is.

Wat vragen we van je?

Je bent een ervaren, klantgerichte servicemonteur met passie voor installatietechniek. Je kent cv-ketels van binnen en van buiten en houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Storingen hebben ook geen negen tot vijf mentaliteit! Zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven. Wat je verder meebrengt:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • OMI (Onderhouds Monteur Installatietechniek);
  • SEMI (Service Monteur Installatie) papieren zijn zeer welkom!
  • Minimaal 3 jaar ervaring, passie voor installatietechniek en goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Wij bieden je een afwisselende, zelfstandige functie binnen een moderne organisatie met tienduizenden klanten. Je mag rekenen op collega’s met liefde voor techniek en binnen ons bedrijf zijn ook mogelijkheden om door te groeien. Prima arbeidsvoorwaarden zijn een extra reden om je technische talent juist bij Feenstra in te zetten! Je start met een tijdelijk contract dat na verloop van tijd een vast contract voor onbepaalde tijd kan worden.

De organisatie

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Feenstra is het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid, isolatie en zon. Feenstra is de gebundelde kracht van Feenstra, Nuon Beveiliging, Isolatienet, Bacol en Ebatech.

Solliciteren?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wiljam van Gaal, ketenmanager via 0344-640710 of stuur je sollicitatie in via onderstaand formulier.