Servicemonteur

Servicemonteur  - Apeldoorn - Zwolle

Servicemonteur - Apeldoorn - Zwolle

Ben jij de monteur met passie voor de installatietechniek? En kom je graag in contact met mensen? Dan is de baan van service- en onderhoudsmonteur bij Feenstra iets voor jou. 
Tonny Lebbink, Ketenmanager

Wat houdt de functie van servicemonteur in?

Prettig wonen begint bij comfort. En niets is zo vervelend als de ochtend beginnen met onverwacht een koude douche. Of na een dag hard werken thuiskomen in een kil huis. Daarom komen onze servicemonteurs snel in actie als de cv’s van klanten het laten afweten. Dat geldt natuurlijk ook voor andere installaties, zoals ventilatiesystemen en de watervoorziening. Heb jij verstand van installatietechniek? En vind je het leuk om klanten snel en goed te helpen? Dan zoeken wij jou! Je rapporteert aan de Ketenmanager Service Consumentenmarkt en maakt onderdeel uit van het service- en onderhoudsteam van de vestiging Apeldoorn.

Taken en verantwoordelijkheden

Als servicemonteur bied je ‘eerste hulp bij cv-ongelukken’. Zodra een melding binnenkomt, stap je in je moderne servicebus en rij je naar de klant. Je onderzoekt de storing, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installaties snel en vakkundig. Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, voer je bovendien inspecties en onderhoud uit. Ook daarbij overleg je eerlijk en vriendelijk met de klant, zodat zij weten hoe de installaties eraan toe zijn. Denk jij dat de installatie moet worden vervangen? Dan licht je de klant voor over de mogelijkheden en maak je ter plekke een offerte die past bij de situatie. Uiteraard zorg je ervoor dat de administratie altijd op orde is.

Wat vragen we van je?

Je bent een ervaren, klantgerichte servicemonteur met passie voor installatietechniek. Je kent cv-ketels van binnen en van buiten en houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Storingen hebben ook geen negen tot vijf mentaliteit! Zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven.

Wat je verder meebrengt:

  • Een afgeronde opleiding in de installatie- en/of elektrotechniek (minimaal MBO niveau 3 en bij voorkeur SEMI 3)
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden:

Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een moderne organisatie met tienduizenden klanten. Je mag rekenen op collega’s met liefde voor techniek en binnen ons bedrijf zijn ook mogelijkheden om door te groeien. Prima arbeidsvoorwaarden zijn een extra reden om je technische talent juist bij Feenstra in te zetten! 

Solliciteren of meer informatie?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Tonny Lebbink (Ketenmanager) via 055-5393895. Je sollicitatie met cv en motivatiebrief kan je versturen via onderstaand formulier.