Menu

Stagiair communicatie

Stagiair communicatie - Amsterdam

Ben jij die enthousiaste en vrolijke communicatie-stagiair, die mij gaat helpen alle leuke en interessante uitdagingen op de rit te zetten? Aarzel niet langer en neem snel contact met me op!
Mirjam Visser, sr. communicatie adviseur Feenstra

Wat doe je als stagiair op de afdeling Communicatie van het grootste installatiebedrijf van Nederland? En moet je eigenlijk verstand van techniek hebben? Hieronder een antwoord op deze vragen. Ontdek snel of de vacature iets voor jou is.

Ben jij scherp met je pen en communiceer je open en helder? Ben je daarnaast een vrolijke, zelfstandige social media addict, met durf, doorzettingsvermogen en een terriërmentaliteit? Ben je bovendien ondernemend, extravert, hands-on, administratief georganiseerd en creatief denkend? Als je dan ook nog goed kun organiseren, van puntige teksten schrijven houdt en correct Nederlands spreekt (schrijft), dan ben jij onze vrouw/man!

Wij bieden jou een flexibele, uitdagende en leerzame stageplaats in een gezellig team. Je maakt onderdeel uit van de Marketing en Communicatie-afdeling op ons kantoor in Amsterdam-Zuidoost. In deze rol werk je samen met onze communicatieadviseurs en geef je support bij de uitvoering van alle communicatie-activiteiten: intern, extern, branding, corporate én social media. 

 Je werkzaamheden:

  • Samen met een social media-specialist richting geven aan een social media strategie, waarmee wij onze ‘fanbase’ beter kunnen aanspreken en vergroten.
  • Het genereren van content en het content management van onze social media-kanalen (Facebook, Twitter,  YouTube, LinkedIn) met behulp van onze tooling, inclusief rapportage en analyse van de social media-kanalen van Feenstra (iom ons online-team)
  • Het bedenken en organiseren van acties ten behoeve van het aanjagen van onze ‘branding’- omgeving door middel van ‘paid’ media.
  • Het helpen bij het bedenken en ontwikkelen van communicatiemiddelen, maar daarnaast zelf ook productie leveren (denk aan teksten, filmpjes of vlogs)
  • Het organiseren/coördineren van verschillende producties op locatie, samen met onze partners.
  • Het mede-beheer van onze nieuwe intranet –omgeving.

Vereisten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat op HBO-niveau in de richting van communicatie of nieuwe digitale media. Wij zoeken een aanpakker met oog voor detail en bovenmatige interesse in nieuwe, digitale en social media. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

• Ervaring met Photoshop, Microsoft Office
• Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
• Communicatief vaardig
• Zelfstandig en pro-actief, enthousiasme en overtuigingskracht
• In staat om goed te plannen, te organiseren en zelfstandig te werken
• Fulltime beschikbaar voor circa 4 maanden, maar bij voorkeur langer

Verstand van techniek is geen must, maar het kunnen inleven in hetgeen wij als bedrijf doen en bij wat onze monteurs meemaken, is handig. Wij bieden een gezellig team vol diversiteit. Op het gebied van marketing en communicatie krijg je nieuwe inzichten en na afloop van je stage bij ons ben je een beginnend professional, die begrijpt hoe het bedrijfsleven werkt. Dat doe je natuurlijk niet voor niks. Vanuit Feenstra ontvang jij een leuke stagevergoeding.

Geïnteresseerd?

Kom jij ons team versterken? Stuur je cv met motivatie via onderstaand formulier. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Mirjam Visser: 06-22570962 of mail naar: mvisser@feenstra.com